CHP İzmir 2019 için işi sıkı tutuyor

CHP İzmir 2019 için işi sıkı tutuyor

2019 seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının saha çalışmaları ve örgüt ziyaretleri aralıksız sürüyor. CHP İzmir İl Başkanı ve Yönetiminin İlçe örgütlerini motive etmek ve koordinasyonu sağlamak amacıyla başlattığı örgüt buluşmalarının 4. Etabı da gerçekleşti.

Son ziyaretlerini 2. Bölge ilçeleri olan Karşıyaka, Bayraklı ve Bornova CHP ilçe örgütlerine gerçekleştiren Deniz Yücel, gündeme ilişkin açıklamalarını son durağı olan Bornova’da yaptı.

YILDIRIM: YENİ REKORLAR KIRACAĞIZ

CHP İzmir’i 4.etabın ilk durağında Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar karşıladı.  Ziyarette konuşan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “İl yönetimimizi ve Sayın İl Başkanımızı İzmir’in aydınlık ve çağdaş yüzü, CHP’nin rekorlar kırdığı Karşıyaka’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  İlçe başkanlığımızın koordinasyonunda ülkemizin geleceği için vereceğimiz mücadele ve ortaya koyacağımız çalışmalarla 2019’da yeni rekorlar kıracağımıza inanıyorum. Genç ve dinamik bir il yönetimine sahibiz, il başkanımız ve yönetimimize başarılar diliyoruz” dedi.

ALPER: İL BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ

Karşıyaka’nın ardından Bayraklı CHP İlçe başkanlığını ziyaret eden Yücel ve il yönetimini ağırlayan Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Alper “ İl başkanı ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek “ Bayraklı ilçe örgütü, parti ahlakı ve tüzüğüne uygun olarak tüm çalışmalarını il yönetimiyle bir arada, onların emrinde çalışarak sürdürecek. Kongre gecesinden itibaren il başkanımızın emrindeyiz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.
Karşıyaka ve Bayraklı ziyaretlerinde, birlik ve beraberliğin önemine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “dava adamı olmalıyız” mesajlarına vurgu yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ziyaretlerin son durağı olan Bornova’da açıklamalarda bulundu. 
CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, önceki dönem Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, Bornova ilçe yönetimi, CHP Bornova kadın ve gençlik kolları ve mahalle temsilcilerinin de katıldığı bir organizasyonla, Bornova Kültür Merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşan il başkanı Yücel, şunları söyledi.

YÜCEL: DAVA ADAMI OLARAK HEDEFİMİZ..

Bugün Bornova örgütümüze gerçekleştirdiğimiz ziyarette, ilçe örgütümüzü böylesine güçlü ve kararlı görmek bizleri çok mutlu etti. Mahalle temsilcilerimizi çok önemsiyorum, onlarında burada olmasına çok sevindim. Bizler ilçe ve il kongrelerimizi ardından da kurultaylarımızı gerçekleştirdik. Bornova ilçe örgütüne il kongresinde bizlere verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. İzmir CHP’nin parti içi yarışı en yoğun şekilde yaşadığı kent ama artık kendi seçimlerimiz bitti. Bu seçimlerde kimi desteklemiş olursak olalım artık tüm partililerimiz tek vücutta kenetlenip, kardeşçe, yoldaşça çalışacağız. Bundan sonra 2019’da CHP iktidarını kurma hedefine kilitlendik. Hepimizin CHP’li olarak bu kente ve ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklara yakışır şekilde davranmalı ve çalışmalıyız. Biz demokrasiyi en iyi şekilde işleten bir partiyiz. Ancak demokrasi her kafadan bir ses çıkması, partilimizi ve partimizi olur olmaz eleştirmek ve kamuoyu önünde tartışılır hale getirmek değildir. Bu konuda sizlerden dikkatli olmanızı rica ediyorum. Partimizi kamuoyunda, basın veya sosyal medya üzerinden tartışılır hale getirmemeliyiz. Dava adamları olarak, hedefimiz sadece partimizin 2019’da iktidara taşınması olmalıdır.

SIKILMADIK EL GİRİLMEDİK EV KALMAMALI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yücel seçim çalışmalarında yapılması gerekenlere de değinerek “ İzmir kurtuluşun ve kuruluşun kenti. İzmir’in demokrasi kültürümüzün oluşmasında büyük katkıları var. Onun için demokrasi ve cumhuriyetimize yönelen her saldırıda en büyük tepki İzmir’den gelir. Adalet ve Kalkınma Partisi 15 yıllık iktidarında cumhuriyet değerlerini, cumhuriyet kazanımlarını ve milli varlıklarımızı nasıl yok etmeye çalıştığını biliyoruz. CHP’nin bu değerlerin korunması ve yüceltilmesi için bir mücadelesi var. Sevgili partililerim CHP iktidarı artık çok yakın. Bu bilinçle çalışmalıyız. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamalıyız. Bu yolda kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden her kesimi kucaklamalıyız. Genel Başkanımızın özellikle Salı günleri meclis grup konuşmasındaki mesajlarını, söylemlerini takip etmeli bunları çalışmalarımızda kullanmalıyız. Genel seçimlerdeki başarı yerelden geçer. Yerelde başta kaybettiğimiz 8 ilçe olmak üzere 30 ilçede ve Büyükşehirde yerel yönetimleri kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Yereldeki başarımız bizleri genel seçimlerde de iktidara taşıyacaktır.  Bugün Bornova ilçe örgütümüzün kararlığını ve birliğini görmekten büyük mutluluk duydum. Cumhuriyetin kurucusu ve koruyucusu olan Kuvayı Milliyecilerin torunları olarak, canla başla yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Bornova örgütümüze, örgütümüzün yanında olan Sayın Belediye başkanımıza ve bu çalışmalarda örgütü yalnız bırakmayan Sayın milletvekilimiz Kamil Okyay Sındır’a çok teşekkür ediyorum. İl örgütü olarak yanınızda olmaya, koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut olarak başarıya olacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

KAVALAR: BİRLİKTE GALİP ÇIKACAĞIZ

Ziyarette konuşan CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ise, kongre sonrası ilk kez il yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “. Her şeyden çok 2019’da iktidar olmak için çalışıyoruz. En çokta OHAL’in sona erdirilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç var Genç İl Başkanımız ve yönetimimiz İzmir siyasetine yeni bir soluk getirdi. Her zaman il yönetimimizin destekçisi olacağız ve birlikte bu mücadeleden galip çıkacağız” dedi.