CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanlarını tebrik etti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanlarını tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP'nin 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir belediyesinde rekor oyla olmak üzere, 24 ilçe'de belediye başkanlıklarını kazanmasının ardından, ilçe örgütleri ve belediye başkanları ziyaretlerine başladı.

Seçimlerde gösterilen başarılı ve uyumlu çalışma için ilçe örgütlerine teşekkür eden  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Belediye Başkanlarına da makamlarında tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin ilk turunda Kemalpaşa, Bornova, Bayraklı, Çiğli, Foça, Dikili, Kınık ve Bergama ziyaretlerini gerçekleştiren Yücel, seçimlerin az bir farkla kaybedildiği Bergama'da  geniş katılımlı bir örgütü toplantısı gerçekleştirdi.

CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Bedri Serter, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bergama önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediye Başkan Adayı İdris Yavuzyılmaz ve CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz'ında katıldığı ve 4 saat süren toplantıda, seçimlerin kaybedilmesine ilişkin değerlendirmeleri alan ve yapılması gereken çalışmalara ilişkin örgütü dinleyen CHP İzmir İl Başkanı, şunları söyledi.

SONUÇLARI TARTIŞACAĞIZ AMA ASLA AYRIŞMAYACAĞIZ

31 Mart seçimlerine ilişkin olarak ilçelerimizin tamamı göz önüne alındığında söylenecek ilk şey, örgütümüzün canla başla, başarı için çok çalıştığıdır. Kazanmak veya kaybetmekten daha önemli olan şey, inandığımız değerler uğruna, beklentisiz bir şekilde halkımız ve partimizin başarısı için uyum içinde çalışmamızdır. Bergama'da da bu çalışma yapılmış örgütümüz ve adayımız büyük emekler harcayarak gece gündüz çalışmışlardır. Sonuç her ne kadar bizlerin beklediği gibi olmasa da bizler, bu sonuçtan gerekli dersleri çıkararak, eksiklerimizi tartışarak ama asla ayrışmadan, bölünmeden Bergama'da çalışmaya devam edeceğiz.  Cumhuriyet Halk Partisinin bir seçim kaybedildi diye o ilçeden vazgeçmesi, çalışmaya ara vermesi, bir suçlu arayışına girmesi söz konusu dahi olamaz. Bu öncelikle bize oy vermiş on binlerce Bergamalı vatandaşımıza ve oy vermemiş ama bizlere ihtiyacı olduğunu bildiğimiz tüm Bergamalı vatandaşlarımıza karşı borcumuzdur. Bergama da hem ilçe belediyemiz hem büyükşehir belediyemiz çok önemli işlere imza attılar. Bergama tarihinde görülmemiş projeler hizmete sokuldu. Bizim şimdi yapmamız bunlara rağmen seçimi kazanamadıysak, Bergama halkının mesajını iyi anlamak ve daha iyisini nasıl yaparız onu araştırmaktır. Şimdi her zamankinden daha fazla çalışma ve halkımızla birlikte olma zamanıdır. Bergama'daki seçim sonuçlarını, ilçe ve il örgütümüzün yaptığı çalışmaları değerlendiriyoruz. Bu dönemde daha çok Bergama da olacağız. Sizlerden beklentim şimdi birbirinize ve partinize daha çok sahip çıkmanızdır. CHP'liye yakışan budur.

İZMİRLİNİN DESTEĞİNE HİZMETLE TEŞEKKÜR EDECEĞİZ

İlçe ziyaretlerinde gördüğü birliktelik ve coşkudan çok mutlu olduğunu da dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel "2 günlük ziyaretlerimiz sırasında gittiğimiz her ilçede büyük bir coşkuya şahit olduk. Belediye başkanlarımızda çoktan işe koyulmuş, seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmeye başlamışlar bile. Üzerimizde İzmirlinin bizlere verdiği desteğin büyük sorumluluğu var. İzmirlilere verdiğimiz sözlerimiz var. Bize verilen bu desteğe önce büyükşehir belediyesinde, sonra da ilçe belediye başkanlıklarımızda yapacağımız hizmetlerle teşekkür edeceğiz. Bekleyecek zamanımız yok. Tüm ilçe örgütlerimizde belediyelerimizin yaptıkları hizmetleri halka anlatacak, her açılışta, tanıtımda belediye başkanlarımıza destek verecek. Bizlere verilen emanetlere belediyelerimizle ve örgütlerimizle hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

, İlçe örgütleri ve Belediye Başkanlıklarına ziyaretlerine önümüzdeki hafta da devam edecek.