CHP'li Aksünger: Çocuklarım bir buçuk yıldır ölümle tehdit ediliyor

CHP'li Aksünger: Çocuklarım bir buçuk yıldır ölümle tehdit ediliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger 36’ncı İzmir Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Aksünger, "Çocuklarım bir buçuk yıldır ölümle tehdit ediliyor" kongre ile ilgili de önemli mesajlar verdi 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, tek adam yönetimine karşı mücadele edeceklerini, CHP’de de İzmir’de de tek adam olmaması gerektiğini vurgulayarak, “Tek adama karşı mücadele edeceğiz. CHP’de de İzmir’de de tek adam olmayacak” dedi.

AKSÜNGER: ÇOCUKLARIM BİR BUÇUK YILDIR ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR

Aksünger, çocuklarının ölümle tehdit edildiğini, okula korumayla gittiğini de açıklayarak,“Sizi özledik diyorlar. Doğru. Bir buçuk yıldır çocuklarım ölümle tehdit ediliyor. Altı aydı korumalarla okula gidiyorlar. Ben de ailemi özledim. İzmir’e dönmek istiyorum. O koltukta oturuyorsak CHP için CHP’ye oy verenler için gereğini yapmak zorundayız, cesaretli olmak zorundayız. Bilgiyle formasyonla eğer donatılmazsak, örgütlerimiz öyle olmazsa,, biz bize oy verenleri ikna edemeyiz arkadaşlar. Karşıdan bakanlar evet bu ülkeyi yönetebilirler demeli” diye konuştu.

AKSÜNGER: YENİ ÜYELİK SİSTEMİ HAYIRLI OLSUN

Aktif üyelik ve yerel yönetimler performans sistemi çıkaracaklarını kaydeden Erdal Aksünger, “Yeni üyelik sisteminin inşallah tüm partimize hayırlı olur. O zaman ak nedir kara nedir anlayacağız. Örgütümüze güveniyoruz. Ben örgütün vicdanına her zaman güvendim” şeklinde açıklamarını sonlandırdı.