CHP'li Aytuğ Atıcı adaylığını açıkladı

CHP'li Aytuğ Atıcı adaylığını açıkladı

CHP Mersin Milletvekil Aytuğ Atıcı, bir basın açıklamasıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

CHP Mersin Milletvekil Aytuğ Atıcı, bir basın açıklamasıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu. 

Aday adaylığını yazılı bir basın açıklaması ile duyuran Aytuğ Atıcı şunları söyledi:

Mersin tarım, ticaret, sanayi, lojistik ve turizm alanlarında Türkiye’nin gözbebeği olmaya en uygun kenttir. Ancak bunun için vizyon sahibi, çalışkan ve dürüst yöneticilere ihtiyaç vardır. Mersin’in bu muhteşem potansiyeli harekete geçirilmeli, verimli projelerle Mersin halkının geliri ve refahı artırılmalıdır. Bununla birlikte yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu kadim coğrafya hala birçok kültürün iç içe yaşadığı, birbirine saygı duyduğu bir yapıya sahiptir. Huzurun, kardeşliğin ve zenginliğin harmanlandığı bir ortamda Barış Kenti Mersin’i yaratmak yereldeki bütün paydaşların sorumluluğundadır. Gözlerde umut, yüzlerde tebessüm ve kalplerde huzur yaratmak en büyük dileğimdir. Mersin’de hayal ettiğimiz değişimi ve gelişimi ancak ve sadece sizinle birlikte yapabiliriz. Mersin’e hekim, öğretim üyesi, Tabip Odası Başkanı, Üniversite Hastanesi Başhekimi, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı, Yüksekokul Kurucu Müdürü, çeşitli sağlık merkezleri kurucu müdürü, anabilim/bilim dalı başkanı ve 3 dönem Milletvekili olarak hizmet ettikten sonra, CHP Parti Okulu kuruculuğu yapmamın da etkisiyle başta gençler olmak üzere Mersinliler bana “Aytuğ Hoca” diye hitap ederek beni onurlandırdılar. Ülkemin kaynaklarını kullanarak ve sizlerin sayesinde elde ettiğim bilgi ve deneyimlerimi Mersin için kullanmaya devam etmek üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum.