CHP'li Esen'den 6 saat uyku, 20 bin adım

CHP'li Esen'den 6 saat uyku, 20 bin adım

CHP Antalya Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, 31 Mart yerel seçimleri için yürüttüğü seçim kampanyası çerçevesinde Antalya Konyaaltı ilçesi'nin her yerini adım adım geziyor.

Aliseydi Karagöz | Antalya

31 Mart yerel seçimleri kapsamında saha çalışmalarına çok hızlı başlayan CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, her gün en az 2 mahalleyi ziyaret ediyor. Günlük ziyaretler ve seçim gezileri kapsamında yüzlerce yurttaşlarla da el sıkışan Esen, hava koşullarına aldırmadan, yağmur çamur demeden yurttaşlara ulaşarak, Konyaaltı için yapacakları hizmetleri anlatıyor. Gittiği ziyaretlerde “Halkçı Başkan” tezahüratları ile karşılanan Esen'e yurttaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösteriliyor.

'YETİMİN HAKKINI NE YİYECEĞİM NE DE...'
Seçim çalışmalarını YURT'a değerlendiren Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen yaptığı açıklamada, alacakları her kararı ve göreve geldiklerinde gerçekleştirecekleri her projeyi yurttaşların ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin görüşlerini alarak hayata geçireceklerini söyledi. Esen, “Tüyü bitmemiş yetimin bir lirasını bile ne yiyeceğim ne de kimseye yedireceğim” dedi.

Yurttaşların sevgi ve coşkusunun kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden CHP Konyaaltı Belediye başkan adayı Semih Esen sözlerini şöyle sürdürdü:

'ACIYI VE YOKSULLUĞU İYİ BİLİRİM'
"Acıyı, işsizliği, yoksulluğu ben iyi bilirim. Halkın içinden geldim. Yer sofrasında büyüdük. Her istediğimizi alma imkanımız olmadı. Göreve geldiğimizde insanı insan olarak göreceğiz. Çünkü biz insanın değerini biliyoruz. İnsanın sorunlarını, açmazlarını biliyoruz. Bizim için insan, en değerli varlıktır. Rantın iktidarını değil, halkın iktidarını bu yüzden istiyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda kesinlikle sevgi ve hoşgörü hakim olacaktır. Tüm insanlarımıza dili, dini, ırkı ne olursa olsun eşit davranıp eşit hizmet götüreceğiz.

'UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ'
Biz tüm ilçe belediye başkan adaylarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yapılan algı operasyonlarına da kimse itimat etmesin. Rehavete kapılmadan çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Birlik içerisinde çalışıyoruz ve kazanacağız. Çünkü sen ben yok biz varız.

'VATANDAŞIN MENFAATİNİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ'
İktidar kendi medyasını oluşturduğu için, bizim insanlara ulaşacağımız seçenekler kısıtlı. Bizde bunu kapı kapı dolaşarak aşıyoruz. Göreve geldiğimizde belediye olarak halkın ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vereceğiz. Genel olarak bir belediye başkanının kendi bölgesinde yapacağı en büyük hizmet o bölgenin değerini arttırmaktır. Bizim hedefimiz de Konyaaltı’nın değerini daha ileri seviyelere taşımak olacaktır. Bunu yaparken bölgede yaşayan vatandaşlarımızın manfaatini ön planda tutacağız. Hedefimiz sadece Konyaaltı’nda yüksek oy almak değil,Türkiye geneli yüksek oy almaktır. 1 Nisan’da kazanan biz olacağız.”