CHP'li Esen'den halkçı projeler

CHP'li Esen'den halkçı projeler

CHP Antalya Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, seçim çalışmaları kapsamında Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde partililer ve yurttaşlarla bir araya gelerek projelerini tanıttı.

Aliseydi Karagöz/Antalya

CHP'nin Antalya Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde proje tanıtım toplantısı düzenledi. Salona eşi ve iki çocuğuyla birlikte gelen Semih Esen'e salondaki partililer büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Toplantıya Millet İttifakı'nın CHP'li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek, İYİ Parti milletvekilleri Feridun Bahşi ile Tuba Vural Çokal, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, iki partinin Antalya yöneticileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

HASAN ALİ YÜCEL'İN ADINI VERECEĞİZ.

Her yönü ile büyük bir kütüphane inşa edeceklerini anlatan Semih Esen, "Yüzyıllar boyunca ayakta kalacak kütüphanemize eğitimci Hasan Ali Yücel'in adını vereceğiz. Otizm merkezi kuracağız. Otizmle devleti tanıştıracağız. Otizm bir kader değildir. İçinde erken tanı merkezi olacak. Ailelerin bireylerini rahatlıkla bırakabilecekleri kreş olacak" diye konuştu.

HANIMELİ GİRİŞİM MERKEZİ YAPACAĞIZ

Göreve geldiklerinde engelsiz yaşam merkezi kuracaklarını ifade eden Esen, engelsiz bireyler için en iyi yaşanabilecek yer Konyaaltı olacak. Konyaaltı eğitim kurumlarının geliştirilmesine devam edeceğiz. Kreşler açacağız ve kadınların istihdamına fayda sağlayacağız. Kadın sığınma evleri yapacağız. Hanımeli girişim merkezi yapacağız. Kadınları işveren yapan bir proje olacak. Konyaaltı 'Esnafım Projesi' ile ilçede yaşayanlar tek tıkla mahalle esnafıyla karşılayabilecek. Ekolojik köyle Konyaaltı yeni bir cazibe merkezi kazanacak" dedi.

BEBEK PARKLARI KURACAĞIZ

Özel şehirleşme planları yapacaklarını da belirten Esen, yeni oluşacak şehirleşme modelinin belli plan ve estetik içinde olacağını söyledi. Esen, bebek parkları oluşturacaklarını da aktardı.