CHP'li Gökhan Yüksel'den Kartallılara müjde

CHP'li Gökhan Yüksel'den Kartallılara müjde

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, konuk olduğu KRT Kültür TV televizyonunun canlı yayınında, aday olduğu Kartal ile ilgili projelerini ve vaatlerini anlattı.

CHP'li Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, KRT TV kanalında sunuculuğunu Gökhan Gülbasar'ın yaptığı Yerel Seçim 2019 programının konuğu olup, belediye başkanı olması durumunda hayata geçireceği önemli yatırımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. 

Konuşmasına 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle şehitleri anarak başlayan Yüksel, daha sonra projelerini anlattı. Projeleri arasında madde bağımlılığı ile mücadele etmek amacıyla gençlere yönelik alternatifler oluşturacak yatırımlar yapacağını söyleyen Yüksel, engelli vatandaşlar için de Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin yapılacağını müjdeledi. Kartal'da ki amatör spor kulüplerinin destekleneceğini belirten Yüksel, Kartalspor için de stat projelerinin hazır olduğunu söyledi. Göreve geldiği zaman ilk işinin Cevizli Kent Meydanı'nı tamamlamak olduğunu söyleyen Yüksel, en çok kreşe sahip belediye olarak yeni kreşler yapmaya devam edeceklerini bildirdi.