CHP'li Karadeniz: Sinop'ta 2019 Seçim sürecine tam kadro hazırız

CHP'li Karadeniz: Sinop'ta 2019 Seçim sürecine tam kadro hazırız

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 2019'daki seçim sürecini “son dönemeç” olarak gördüklerini söyledi. Karadeniz, Sinop CHP örgütü olarak yerel seçime, milletvekili genel seçimine ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirterek, “Halkımıza bir söz verdik hiç durmadan ve yorulmadan mücadele edeceğiz. İktidarı hep beraber kazanacağımızın sözünü verdik. Bu zaferi Sinop’ta, örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde partimizin iktidarını kurarak kazanacağız” dedi. 

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uğur ile birlikte Durağan, Saraydüzü ve Boyabat ilçe örgütlerine “hayırlı olsun” ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karadeniz’in ilk durağı CHP Durağan İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Mustafa Eker, ilçe yöneticileri ve partililerle ilçe binasında bir araya gelen Karadeniz, Eker’i kutlayarak başarılar diledi. Durağan’da parti olarak daha çok çalışıp başarılı sonuçlara imza atacaklarına inandıklarını belirten Karadeniz, “Programlarımızı hayata geçirmek için çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Durağan ziyaretinden sonra Saraydüzü’ne geçen Barış Karadeniz, CHP İlçe Başkanlığı’nda, Başkan İsmail Yayıkçı, ilçe yöneticileri, partiler ve muhtarlarla buluştu. Muhtarların sorunlarını dinleyen Karadeniz, sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını ifade etti. Başkan Yayıkçı’yı yeniden seçilmesinden dolayı kutlayan Karadeniz, “Bu ülkenin kurucu ve koruyucu partisi CHP’dir! 2019 hedefimiz, partimizin, ülkemizin kurtarıcısı olmasıdır. Olacaktır!” diye konuştu.

Karadeniz daha sonra CHP Boyabat İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Murat Sezer, ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Karadeniz, Sezer’i yeniden başkan seçilmesinden dolayı kutladı ve başarılar diledi.  2019'daki seçim sürecini “son dönemeç” olarak gördüklerini vurgulayan Karadeniz, Sinop CHP örgütü olarak yerel seçim, milletvekili genel seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını söyledi. “Sinop’ta 2019 seçim süreci çalışmalarımızı yürüteceğimiz kadrolarımızla hazırız. Halkımıza bir söz verdik hiç durmadan ve yorulmadan mücadele edeceğiz. CHP'nin iktidarını hep beraber kazanacağımızın sözünü verdik. Bu zaferi Sinop’ta örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde partimizin iktidarını kuracağız” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Yüksel’i ziyaret ederek, başarılar diledi. Esnafın sorunlarını bildiklerini belirten Karadeniz, “Akaryakıttan vergilere kadar birçok konuda mağduriyet yaşayan şoför esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

SİNOP ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASINA ZİYARET

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde yeniden başkan seçilen Mehmet Yüksel’i kutladı. Şoför esnafının sorunlarının ele alındığı ziyarette Karadeniz, “Ekonomik anlamda hiç bu kadar zor koşullar yaşanmamıştı” dedi.

Türkiye’de ekonomik sorunların giderek arttığına dikkat çeken Karadeniz, şunları söyledi:

“Şoför esnafı bu sorunların yarattığı mağduriyeti en yakından yaşayanlar. Akaryakıta zam otomatiğe bağlanmış durumda. Vergiler hükümetin insafına kalmış durumda. Esnaf iş yapamıyor. İş yapsa para kazanamıyor. Bu zorlukları aşması için esnafımız yeterli desteği de görmüyor. İktidar yeterli desteği vereceğini söylediği halde vermiyor. Biz şoför esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.”

Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yüksel de Milletvekili Barış Karadeniz’e ziyaretleri için teşekkür ederek, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. ​  

'TÜRKİYE TERÖRDEN ÇOK ACI ÇEKTİ'

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türkiye’nin terörden çok acı çektiğini, teröre karşı kararlılıkla verilecek mücadelenin destekçisi olduklarını söyledi. Karadeniz, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağılığı diledi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Durağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uğur, CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker ve yöneticilerle beraber İlçe Emniyet Müdürü Engin İlgün’ü makamında ziyaret eden Karadeniz, Durağanlıların güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan polislere minnettar olduklarını ifade etti. Polis teşkilatının terör belası ile kahramanca ve kararlılıkla mücadele ettiğini vurgulayan Karadeniz, Durağan Polis Merkezi’ne adı verilen Durağanlı Şehit Hakan Tanrıkulu’yu ve tüm şehitleri şükranla andıklarını dile getirdi.

Afrin'de terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı harekatında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan ve Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Karadeniz, “Türkiye terörden çok acı çekti. Anneler, babalar, eşler, kardeşler, çocuklar ve milletimiz sözle ifade edilemeyecek büyük acılar yaşıyor. Musa Özalkan ve Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ne olur artık son şehidimiz olsun. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Durağan İlçe Emniyet Müdürü Engin İlgün de Milletvekili Barış Karadeniz’e ziyaretleri için teşekkür etti.​