CHP'li Kılıç iddialı: Hedefimiz yüzde 75

CHP'li Kılıç iddialı: Hedefimiz yüzde 75

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç geniş bir katılımla gerçekleşen 2. İnönü mahalle toplantısında konuştu.

Narlıdere'deki Aksaraylıların davetiyle onlarla buluşup ardından 2. İnönü mahallesinde çalışmalarına devam eden Kılıç, burada büyük bir ilgiyle karşılandı.

CHP'li Kılıç mahalle toplantısında şunları belirtti:

"Bugün burada ilk mahalle toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Narlıderemizi birlikte yönetmek için kendimi ve projelerimizi sizlere daha iyi ulaştırabilmek için buradayız. İlçemizin insanları samimi ve sıcakkanlıdır. Bir eve misafir gittiğinizde size sofralar kurarlar, güler yüzlerini de eksik etmezler. Biz burada Narlıderemize hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz.Narlıderemizde elini sıkmadığımız, dinlemediğimiz vatandaşımız kalmayacak. Hedefimiz yerel seçimlerde en az yüzde 75 oy."

YÜZÜMÜZ HALKA DÖNÜK OLMAYACAKSA O KOLTUK BİZE KISMET OLMASIN

" Haftada bir gün halk günü yapacağız. Vatandaşımız belediye ile ilgili, kendiyle ilgili her türlü sorun, şikayet ve isteklerini her zaman iletebilecek. Gece 03.00'ta da, gündüz 12.00'da da vatandaşımızın hizmetine hazır olacağız. Yüzümüz her zaman halkımıza dönük olacak. Malatyalılar derneği Abdal Musa lokmasına katıldık. Daha sonra Narlıderemizdeki ikamet eden Aksaraylılar bizim için toplanarak onlarla buluştuk. Heyecanımız var. Deneyimimiz var. Narlıderemizi yönetmek için hazırız." dedi.

Daha sonra görüş ve önerileri dinleyen Hakan Kılıç, vatandaşları dinleyerek not aldı. Emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.