CHP'li Koç: Tarihi bir oy oranı yakalayacağım

CHP'li Koç: Tarihi bir oy oranı yakalayacağım

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, yaptığı yazılı açıklamada iddialı konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, yaptığı yazılı açıklamada aday gösterilmesi halinde 31 Mart yerel seçimlerinde partisi adına Mezitli’de tarihi bir oy oranı yakalayacaklarını ifade etti. İnsanlarla olan diyaloğuna ve yürüteceği seçim kampanyasına güvenen Koç, “istisnasız her kitleden oy alırım” dedi.

 “Mezitli bana inanıyor”

Belediyeciliği takip etmeye ve öğrenmeye Meclis üyesi olarak başladığını ifade eden Koç, 20 yıldır belediyeler ve halk arasındaki ilişkiyi gözlemlediğini ve sorunları ortaya koyduğunu ifade ederek dikkat çekti. Koç, görev verildiği takdirde toplum adına risk ve inisiyatif almaktan çekinmeyeceklerini belirterek, “Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Onların düşüncelerini alarak kentimizdeki eksiklikleri tespit ediyoruz. Bu eksiklikler yıllardır çeşitli nedenlerden ötürü giderilmiyor. Ancak biz vatandaşlarımız için daha iyi bir kent yaratmak amacıyla gerekli tüm inisiyatifleri almaktan çekinmeyeceğiz. Toplum adına bir iş yapılacağı zaman bunun önünde kimse duramaz” diye konuştu.

“Engellere takılıp kalmayacağız”

Koç, konuşmasının devamında kararlı açıklamalarını sürdürerek net konuştu ve şunları söyledi: “Mezitli için hazırladığımız projeleri hayata geçirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacak ve ne olursa olsun elimizi taşın altına koyacağız. Bunun önünde de kimse duramayacak bizim hedefimizi engellere takılıp kalmak değil onları aşmak olacaktır.”