CHP'li Mahir Polat: Sorumluluğumuzu biliyoruz!

CHP'li Mahir Polat: Sorumluluğumuzu biliyoruz!

CHP’den 27. Dönem İzmir Milletvekili seçilen Mahir Polat, TBMM’de yemin ederek görevine başladı. Polat, İzmir halkının sorumluluğunu almaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bu büyük sorumluluğumuzu bilerek şehrime, ülkeme, halkıma en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 27. Dönem İzmir Milletvekili olarak seçilen Mahir Polat, TBMM’de yemin ederek görevine başladı. CHP İzmir Milletvekili Polat, yemin töreni öncesinde partili ve misafirlerini TBMM’de ağırladı. Yemin töreninde Polat’ı eşi Meltem ve oğulları Hasan Ulaş ve Arda Sarp, yeğenleri Ayşe Dila Yaman ve Fatma Polat ile yakınları yalnız bırakmadı. Polat’ın ailesi ve yakınları, TBMM Genel Kurulu’ndaki izleyici locasından, milletvekillerinin yeminini izledi.

“SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ”

Polat, yemin töreninin ardından yaptığı açıklamada, İzmir halkının sorumluluğunu almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sadece İzmir’in değil, tüm vatandaşların sorunlarına karşı çözüm üretmek için Meclis’te var gücüyle mücadele edeceğini belirten Polat,  “Gazi Meclis’te yemin ederek görevimize başladık. Bu büyük sorumluluğumuzu bilerek şehrime, ülkeme, halkıma en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.