CHP'li Özkan İzmir'de 'Müslüm' filminde...

CHP'li Özkan İzmir'de 'Müslüm' filminde...

CHP Genel Başkan Yardımıcısı ve İzmir Milletvekilli Tuncay Özkan, ilçe başkanlarıyla 'Müslüm' filmini izledi

Özgür TUĞRUL-YURT

CHP Genel Başkan Yardımıcısı ve İzmir Milletvekilli Tuncay Özkan, ilçe başkanlarıyla beraber, Avrupa’nın 8 ülkesinde,Türkiye’de bin salonda vizyonda olan ve 5 haftadır gişede birinci sıradaki yerini koruyan 'Müslüm' filmini izledi.

Özkan film sonrası yaptığı açıklamada, "Bu filmde öteki denilen kavramın ne kadar içimizden, ne kadar bizden olduğunu görüyoruz. Mutluluk aranarak bulunur. Film bunu çok iyi yansıtmış."dedi.

CHP Genel Başkan Yardımıcısı ve İzmir Milletvekilli Tuncay Özkan'a filmde, Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gurusçu, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı,Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Beydağ İlçe Başkanı Mehmet Soğukkuyu, Tire İlçe Başkanı Şenol Uçar, Mendres İlçe Başkanı Turgay Güler eşlik etti.

Film ilk 5 haftalık rakamlara göre, 5 milyon 56 bin 550 kişi tarafından izlenen film, İstanbul’da 1 milyon 485 bin 408, Ankara’da 469 bin 869, İzmir’de 330 bin 867, Bursa’da 172 bin 775 ve Antalya’da 167 bin 505 kişilik gişe rakamına ulaştı.