CHP'li Sandal'dan Bayraklı'da gövde gösterisi

CHP'li Sandal'dan Bayraklı'da gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Adayı Serdar Sandal binlerce kişinin katılımıyla seçim startını verdi.

YURT-İZMİR

CHP’nin İzmir’de en son açıkladığı ilçe olan Bayraklı’da Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, ilk kez ilçe örgütü, partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Bayraklı Sevgi Yolu’nda miting gibi açıklamayla seçim startını veren Sandal, kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Organizasyona; CHP İzmir Milletvekilleri;Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Sevda Erdan Kılıç, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, CHP Bayraklı aday adayları, STK’lar, partililer ve vatandaşlar katılırken, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ katılım sağlamadı.

CHP'li Sandal'dan Bayraklı'da gövde gösterisi

HERKESİN EKMEĞİNİ BÜYÜTMEYE GELİYORUZ

Coşkulu kalabalığa seslenen Sandal, “Bayraklı’nın bir evladı olarak, Bayraklı’da babasını toprağa veren, evladını büyüten biri olarak. Bayraklının hakkını sonuna kadar savunacağız. Belediye meclis üyeliğinde de aynı şekilde olacak. Bayraklı’yı Bayraklılar yönetecek. Biz bayraklı olarak kendi kent kimliğimizle ayakta durmak istiyoruz. Karşıyaka, Bornova ile anılmak istemiyoruz. Biz İzmir’in merkeziyiz. Bizim vicdanımız hedefimiz duruşumuz net. Belediyede çalışan bütün arkadaşlarımızın ekmeğini büyütmeye geliyoruz. Kimsenin ekmeğinde aşında gözümüz yok. Herkesin ekmeğini büyütmeye geliyoruz” diye konuştu.

HEDEF YÜZDE 60

Konuşmasında sandık hedefini de ortaya koyan Sandal, “Çok centilmence bir seçim yürütelim. Rakip partilere de saygılı olalım ama Bayraklı’daki bütün sandıkları patlamak zorundayız. Bornova, Bayraklı merkez, yukarıdaki mahalleler… Bizim hedefimiz yüzde 60. Bütün arkadaşlarımıza sesleniyorum. Kimseyi ötekileştirmeye gelmiyoruz ama bize öyle bir güç verin ki bu kendi İzmir’in Paris’i yapalım” dedi.  

BU KENTTE BİR ADAM YATAĞA AÇ GİRİYORSA O KOLTUK BİZE HARAM OLSUN

Belediye başkanı olduğu takdirde projelerindeki önceliğin yoksullukla mücadele olacağını söyleyen Sandal, “Öncelikli projemizi açlık yoksulluk mücadele olacak. Emekçi insanlardan yana olacak. Yarın Belediye Başkanı olduğumda bu kentte bir adam yatağa aç giriyorsa o koltuk bize haram olsun. Bütün çocuklarımızın derdi bizim boynumuzun borcudur. Bizim sürecimiz biraz gecikti bugün itibaren çalışmalarımıza süratle başlayacağız.  Herkesi bu bayrağın altına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP'li Sandal'dan Bayraklı'da gövde gösterisi

ALPER: SANDAL’I SİZLERE EMANET EDİYORUM

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, “Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmedik herkesin ekmeğini bir yapmaya geldik. 25 yıldır Bayraklı’da yaşıyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Bayraklı’nın sokaklarına hakimiz, bu yokluğu yoksulluğu birlikte aşacağız. Herkesle kucaklaştık. Herkese yurttaş, özgürlük demokrasiyle gelen bir kültüründen geldik, devam edeceğiz. Atanan başkanımızı 25 yıldır tanıyorum, sizden biri 10 yıldır omuz omuza mücadele veriyoruz. Bayraklı belediye başkanı Serdar Sandal’ı sizlere emanet ediyorum. CHP militanlarına emanet ediyorum” diye konuştu.