CHP'li Torun: Sesimizi dünya duyacak

CHP'li Torun: Sesimizi dünya duyacak

Bugün Çanakkale'de başlayan Adalet Kurultayı'nda Yurt'a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Adaletsizliğe karşı direnen herkesi bekliyoruz. Sesimizi dünyaya duyuracağız" dedi.

Adalet Yürüyüşü'nden sonra Adalet Kurultayı ile kamuoyunun ilgi ve dikkatini üzerine çeken CHP, binlerce yurttaş ile Çanakkale'de buluştu. Adalet Yürüyüşü'nde niye yürüdüklerini anlatmak için buluştuklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Yurt'a yaptığı açıklamada 'adalet' diye haykıracaklarını söyledi.

CHP'li Torun; "Adalet Yürüyüşü'nden sonra Adalet Kurultayı yapıyoruz. Orada yürüdük, şimdi de niye yürüdüğümüzü açarak adalet talebimizi anlatmış olacağız. Bu ülkede adaletsizlik adına söyleyecek sözü olan, adaletsizliğe karşı direnen ve bugün adalet talep eden herkesi buraya bekliyoruz, buradaki çalışmalara katkı vermelerini istiyoruz. İnanıyorum ki buradaki sesimiz, bütün dünyaya ulaşacak. Herkesi davet ettik, kimseye özel davet göndermedik. Bütün yurttaşlarımız davetli" dedi.

YURT'LA GURUR DUYUYORUZ

Korku ve baskı iklimine rağmen dik duruşundan taviz vermeyen basın kuruluşlarının bulunduğunu da ifade eden Torun, "Yurt Gazetesi tarafsız bir gazete. Bugün yurttaşlarımızın ve basının içine düştüğü her türlü korku iklimine rağmen cesurca yazılarını yazan, gazetecilik görevini yerine getiren bir gazetemiz. Yurt ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.