CHP'li vekil isyan etti: Haram zıkkım olsun

CHP'li vekil isyan etti: Haram zıkkım olsun

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir'de bir temel atma töreninde TBMM'de insanlara hizmet verildiğini görmediğini söyledi.

Özgür TUĞRUL-İzmir'de Konak Belediyesi'nin Aziziye Mahallesi'nde temelini attığı 12. Semt Merkezi'nin temel atma töreninde konuşan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, hükümete yüklendi. Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi olan CHP'li Purçu, "2 yıldır o meclisteyim; insanlara hizmet verildiğini görmedim" dedi.

Türkiye'nin ilk Roman milletvekili olan ve meclis katip üyeliği görevbini yürüten CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, meclisin vatandaşlara hizmet vermediğini belirterek, "İki yıldır o meclisteyim; malesef vatandaşlara hizmet verildiğini görmedim. Ülkemizde dört mevsim yaşanıyor. Toprağımıza ne eksek o çıkar. Denizimiz, güneşimiz her şeyimiz var ama vatandaşa yatırım yapmıyoruz. Ne işçimize, ne memurumuza, ne emeklimize ne de vatandaşlarımıza dokunmuyoruz. Vallahi de billahi de dokunamıyoruz. Ben hayretler içinde izliyorum" dedi.

HARAM ZIKKIM OLSUN

İktidarın vatandaşların ödediği vergiyle birilerini zengin etmeye çalıştığını iddia eden Purçu, "Vatandaşın ödediği vergileri birileri zengin olsun diye harcıyoruz. Vatandaşın malını mülkünü birilerine peşkeş çekiyoruz. Kim vatandaşın hakkını başkasının zenginliği için harcıyorsa haram zıkkım olsun. Bu ülkeyi biz kurduk biz kaybettirmeyeceğiz. İktidar, ülkeyi karanlığa sürüklediği bu yolda o çukura kendisi düşecektir. Haram zıkkım olsun" açıklamasında bulundu.