CHP'li vekil ünlü yapımcıyı kovdu: Al beton güzellemelerini...

CHP'li vekil ünlü yapımcıyı kovdu: Al beton güzellemelerini...

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü sosyal medyada gündem oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Twitter hesabından Birol Güven'e konuyla ilgili, "Hafriyat kamyonu terörünü bir dizi figürü üzerinden önemsiz gösteren, aklayan @birolguven listede sizin de yakınınız olabilirdi. Özür dileyin" dedi.

 Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı.  Dizinin ilk bölümü geçtiğimiz pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı.

Hafriyat kamyonlarının konu edildiği sahne sosyal medyada gündem oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Twitter hesabından Birol Güven’e konuyla ilgili, “Hafriyat kamyonu terörünü bir dizi figürü üzerinden önemsiz gösteren,aklayan @birolguven listede sizin de yakınınız olabilirdi. Özür dileyin” dedi.  Bunun üzerine dizinin yapımcısı Birol Güven, “Sayın vekilim sedan ya da spor araba kazalarında ölenlerin de listesini alabilir miyiz?” diye sordu.

Zeki M. Duran adlı Twitter kullanıcısı, Güven’e “Paranın sana verdiği iğrençlik hakkını kullanıyorsun herhalde saygısız adam” dedi. Güven’in kullanıcıya “Ben bir genellemeye karşı çıkıyorum geri zekalı” demesi üzerine milletveki Biçer, “Sayfamda kimseye hakaret edemezsiniz,demode karakterinizi ve beton güzellemelerinizi alıp gündemimizden çekilin” diyerek tepki gösterdi.