CHP'li vekillerden Oğan'a: Ancak kumpas kurarsınız!

CHP'li vekillerden Oğan'a: Ancak kumpas kurarsınız!

AKP MKYK üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan CNNTürk’te katıldığı programda “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” dedi. Bu konuşmaya sosyal medyadan tepki gösteren CHP'liler, "Bu zihniyet ancak devlete karşı kumpan kurar" dediler.

AKP MKYK üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan CNNTürk’te katıldığı programda “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Programın konuklarından CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı ise “Yeni bir devlet kurmak ne demek? Mevcut devleti yıktınız mı?” diyerek AKP’li Ayhan Oğan’a itiraz etti. AKP’li Ayhan Oğan da “Yeni bir Türk Silahlı Kuvvetleri’nin inşasıdır. Biz vesayet düzenini yıktık beyefendi” demişti.

BALBAY ve AKIN'DAN SERT TEPKİ

Sosyal medya hesaplarında AKP'li Oğan'ın skandal sözlerini değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, sert sözlerle eleştirdiler.

AKIN: İZİN VERMEYECEĞİZ

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, sosyal medyada yayınladığı mesajında "Size evinizin arka bahçesinde bile yeni bir devlet kurmanıza izin vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" dedi.

BALBAY: ANCAK KUMPAS KURARSINIZ

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise, "Ayhan Oğan'ın temsil ettiği zihniyet kursa kursa devlete karşı kumpas kurar" ifadesini kullandı.