CHP'li Yücel: İzmir’den aday bulamadılar!

CHP'li Yücel: İzmir’den aday bulamadılar!

CHP’nin İzmir İl Başkanı Yücel’den ‘Zeybekci’ çıkışı...

YURT-İZMİR

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti’nin Zeybekci’yi aday gösterme kararı almasının ardından, “İzmir ile alakası olmayan bir başbakanı daha önce bu kentten büyükşehir belediye başkan adayı olarak göstermişlerdi. Sandıkta cevaplarını aldılar. Şimdi de İzmir ile hiç alakası olmayan eski bir bakanı aday gösterdiler. İzmir’de yaşayan bir aday bulamamalarının sancısını kendi teşkilatları içinde yaşadıklarını biliyoruz. Ama AKP’nin adayı ile ilgilenmiyoruz” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı olarak eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi göstermesini değerlendirdi.

İZMİR’DEN ADAY BULAMADILAR!
İl Başkanı Yücel ayrıca Zeybekci’nin, ‘Mahallenin en güzel kızı İzmir’ yorumuna da göndermede bulundu. Başkan Yücel, “İzmir ile alakası olmayan bir başbakanı daha önce bu kentten büyükşehir belediye başkan adayı olarak göstermişlerdi. İzmir’de sandıktan cevaplarını aldılar. Şimdi de İzmir ile hiç alakası olmayan eski bir bakanı aday gösterdiler. İzmir’de yaşayan bir aday bulamamalarının sancısını kendi teşkilatları içinde yaşadıklarını biliyoruz. Ama AKP’nin adayı ile ilgilenmiyoruz. İzmir de sadece mahallenin değil Türkiye’nin ve dünyanın en güzel kızıdır. Sayın Zeybekci’ye ilk dersi de böylece vermiş olalım” dedi.