CHP'lilerin de ismi geçiyor... İşte DSP'ye geçen Sarıgül’ün ilçelerdeki adayları!

CHP'lilerin de ismi geçiyor... İşte DSP'ye geçen Sarıgül’ün ilçelerdeki adayları!

DSP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP içindeki güçlü isimlere DSP'ye adaylık konusunda teklif götüreceği öğrenildi.

CHP’den Şişli Belediye Başkanlığı için aday gösterilmeyen Mustafa Sarıgül, partiden istifa etmişti. Sarıgül, bugün resmen Demokratik Sol Parti’ye geçti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için DSP’den Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olan Mustafa Sarıgül, yazılı açıklama yapacağını belirterek, “Bülent Ecevit öğretisiyle yetişen biri olarak sayın genel başkanımıza (Önder Aksakal) teşekkür ederim. Binlerce yurttaşımıza müjdeler olsun” dedi.

SARIGÜL’DEN HAMLELER
toplumsal.com.tr'nin haberine göre Sarıgül, yarın eski Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ile buluşacak ve Değirmenci’ye DSP’den Avcılar Belediye Başkanlığı’na aday olmasını isteyecek.

Öte yandan Sarıgül’ün, CHP’de Kartal’da aday gösterilmeyen Hüsnü Süslü, Kağıthane’de Orhan Çakır, Beşiktaş’ta eski belediye başkanı İsmail Ünal, Beyoğlu’nda CHP içinde etkili olan Hakan Atalay’ı da ikna ederek DSP’den aday olmalarını isteyeceği gelen bilgiler arasında.

HÜSNÜ SÜSLÜ’DEN İDDİALARA YANIT
Hüsnü Süslü cephesinden edinilen bilgilere göre, DSP tarafından bir girişim olduğu ancak Hüsnü Süslü'nün siyasette bulunmayacağı ifade edildi.

Toplumsal’a konuşan Süslü ise iddiaları kesin bir dille reddederek tartışmaya son noktayı koydu.