CHP'nin Kartal adayı Yüksel söz verdi!

CHP'nin Kartal adayı Yüksel söz verdi!

CHP'nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kartal Hukukçular Derneği'nde avukatlarla bir araya gelerek Doğa Dostu Belediye Başkanı taahhütnamesini imzaladı. 

CHP'nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kartal Hukukçular Derneği'nde avukatlarla bir araya geldi. 

Ardından 22 Mart Dünya Su Günü münasebetiyle TEMA Vakfı Kartal şubesini ziyaret eden Yüksel, Doğa Dostu Belediye Başkanı Taahhütnamesini imzaladı. Burada bir açıklama yapan Yüksel, "Doğal kaynakların devamlılığını sağlamak için çok duyarlı olunması gerekiyor. Hem yerel yöneticilere, hem de ülkeyi yönetenlere bu konuda çok büyük sorumluluklar düşüyor. Biz bu konuda Kartal'da örnek olmak istiyoruz." dedi.

SOĞANLIK BÖLGESİNE KAPALI PAZAR ALANI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile beraber Soğanlık Yeni ve Gümüşpınar Mahallelerine geçen CHP'nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Kaya ve Yüksel, ziyaretleri sırasında vatandaşların sorunları ve taleplerine kulak verdi.

Kapalı pazar alanı projesiyle Soğanlık bölgesi ve Gümüşpınar Mahallesi'ndeki pazar ve otopark sorununu çözeceklerini söyleyen Yüksel, vatandaşlardan kendisine destek olmalarını ve 31 Mart Pazar günü mutlaka sandığa gitmelerini istedi.

Son olarak Mimarlar Odası Kartal temsilciliğini ziyaret eden Gökhan Yüksel, mühendis ve mimarlarla buluşarak projelerini anlattı.