CHP'li başkan mazbatasını aldı

CHP'li başkan mazbatasını aldı

Beşiktaş’ta CHP’li Rıza Akpolat mazbatasını alarak, Levent’teki Beşiktaş Belediyesi’nde düzenlenen törenle görevi Beşiktaş Belediye Başkanevekili Tahir Doğaç’tan devraldı.

31 Mart'ta seçim sonuçlarının yankıları sürerken, sonuçları kesinleşen il ve ilçelerde ise devir teslim heyecanı yaşanıyor.

Beşiktaş'taki seçimlerde geçerli olayların yüzde 76.06'sını alan CHP'li Rıza Akpolat Beşiktaş Belediyesi'nde düzenlenen törenle görevine başladı.

Beşiktaş Belediyesi Başkanvekili Tahir Doğaç, "Gençlik kollarından gelen bir arkadaşıma emaneti teslim etmekten gururluyum” diyerek makamı Rıza Akpolat'a devretti.

'ŞİMDİ VAATLERİ YERİNE GETİRME ZAMANI'

Törene katılan çok sayıda partili ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine hitap eden Akpolat, “Hayatım boyunca hep siyasetin içinde oldum. Yaptığım bütün çalışmalarda hep Beşiktaş'ın önemini vurguladım. İki kıtanın birleştiği yerdeyiz. Biz Beşiktaş'ı Avrupa'da konuşulur bir ilçe haline getireceğiz. Beşiktaş'ı sosyal demokrasinin evrensel ilkeleri ile yöneteceğiz. Şimdi seçim boyunca yaptığımız vaatleri yerine getirme zamanıdır” dedi.