CHP'li Başkan meydan okudu; Gökçek iftira attığını kabul etti!

CHP'li Başkan meydan okudu; Gökçek iftira attığını kabul etti!

CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, bir televizyon programında kendisi hakkında gerçeğe aykırı beyanlarda bulunduğu gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Gökçek, Otlu'ya twitter'dan cevap verdi.

CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, bir televizyon programında kendisi hakkında gerçeğe aykırı beyanlarda bulunduğu gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Gökçek, Otlu'ya twitter'dan "İstanbul CHP Gençlik Kolları iftira attığım için suç duyurusunda bulunmuş. Yani diyor ki savcılıkta suçlarımızı tesci ettirin ki tam olsu"


CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da Gökçek'e meydan okuyarak "Yalancı ve iftiracı Melih kendi yazısında iftira attığını itiraf ediyor. Birazcık yüreğin var ise mahkeme tarihinden önce, halkın önünde oğlunun TV'si dahil olmak üzere, kameranın olduğu her yerde seninle hesaplaşmaya ben hazırım!Korkmuyorsan ayakların titremiyorsa çık karşıma kamuoyu önünde hesaplaşalım." açıklamasını yaptı.
Otlu'nu savcılığa verdiği dilekçede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in 11 Nisan'da bir televizyon programına çıkarak Kenan Otlu hakkında gerçeğe aykırı beyanlarda bulunduğu iddia edildi. Dilekçe'de Gökçek ve program yapımcısı Latif Şimşek'in "Hakaret", "Suç uydurma" ve kişilik haklarına saldırı" suçlarından haklarında dava açılması istendi.