CHP'li Belediyelere ne oluyor böyle?

CHP'li Belediyelere ne oluyor böyle?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bu kez skandal ramazan programı ile gündemde. Belediyenin ramazan programına CHP’ye hakaret eden isimler davet edildi. Adalar Belediyesi’ne ise haciz geldi.

Belediyenin arazisini feragat ederek TOKİ ve AKP’ye yakın bir şirkete peşkeş çeken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve ekibi şimdi de skandal ramazan programı ile gündemde. AKP’ye yakın olan ve "CeHaPe camileri ahır yaptı" sözleriyle partiyi eleştiren Yavuz Bahadıroğlu, "Kayınvalideye şehvet" diyen Necmettin Nursaçan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şairi olarak bilinen Nurullah Genç de Ali Kılıç'ın Ramazan konukları olarak Maltepe halkının karşısına çıkacak.

"Kayınvalideye şehvet" diyen hoca

"Damat genç kayınvalidenin elini öperken şehvet hissine kapılabilir. En iyisi kayınvalidenin elini hiç öpmemek" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Kanal 7 yorumcusu Necmettin Nursaçan, Maltepe Belediyesi'nin davetlisi olarak, Ramazan programının konuk yorumcusu oldu.

Bahadıroğlu da sahnede


CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ün, Cumhuriyet Dönemi ve tek parti yıllarında yaşanan olayları "Saddam döneminde yaşanıyormuş gibi" yalan ve abartılarla, vatandaşların vergisinden beslenen TRT'de anlatmasına sinirlenerek, Genel Müdür'ün yanına gittiği ve kavga ettiği yorumcu Yavuz Bahadıroğlu da, Ali Kılıç'ın konuğu olarak Ramazan programında yerini aldı.

CHP’yi hedef gösteren konuk

Ramazan programı sırasında "CeHaPe camileri ahır yaptı" edebiyatı ile para kazanan Yavuz Bahadıroğlu tarafından Maltepe halkına, Ali Kılıç'ın bir röportajında ifade ettiği, "CHP olarak camileri çok boşladık" temalı bir sohbetin mi gerçekleştirileceği ise merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şairi olarak bilinen ve Merkez Bankası üyeliğine atanan Nurullah
Genç de Ali Kılıç'ın Ramazan konuklarından. Recep Tayyip Erdoğan, 1999 yılında cezaevine girmeden önce, Nurullah Genç'in ‘Beni Yakışına’ şiirini okumuştu.

ADALAR BELEDİYESİ'NE HACİZ ŞOKU


Atilla Aytaç başkanlığındaki Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Adalar Belediyesi'nden 20 milyonu aşkın alacağı olan Simge İnşaat LTD şTİ alacağının tahsili için İcra Müdürlüğüne başvurdu. Yapılan tebligatlara ödemenin gerçekleşmemesi üzerine firma yetkilileri belediye hakkında haciz işlemi başlattı. Önceki hafta belediyeye başvuran firma yetkilileri,Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya’nın zaman talebi üzerine haciz işlemini erteledi. Firma yetkilileri 1 Haziran Çarşamba gününe kadar ödeme yapılmaması üzerine haciz işlemi başlattı. Firma sahibi ve avukatı 3 Haziran Cuma günü İcra Müdürü ile Adalar Belediyesi’ne gelerek haciz işlemini başlattı.  

İşlem sonucunda belediyenin demirbaş kaydında bulunan belediyenin girişindeki fotokopinin, meclis salonundaki büyük ayaklı klimanın, 6 adet kadar yazıcının haczedildiği öğrenildi. Çalışmalar kapsamında İşletme Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğünde bulunan kasaların açılarak içlerine bakıldığı ancak kasada para bulunmadığı belirtildi.