CHP’li Kaftancıoğlu: İstanbul’da kazanmaya yakınız

CHP’li Kaftancıoğlu: İstanbul’da kazanmaya yakınız

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaya yakın olduklarını savundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için şunları söyledi: “Şunu söyleyeyim, anketler her geçen gün çok daha iyi ve biz kazanmaya yakınız diyoruz. Yüzümün gülümsemesinden anketlerin nasıl olduğuna dair bir fikir verebiliyorumdur. Oldukça iyi gidiyor, hem anketlerde hem saha çalışmalarında.”

‘BEYOĞLU, BAYRAMPAŞA VE SANCAKTEPE ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE’

“Mevcut 14 ilçe zaten CHP belediyeleri olarak devam edecek” diyen Kaftancıoğlu şöyle devam etti: “Onun dışında Üsküdar’ı alacağız, Esenyurt’u alacağız, Küçükçekmece’yi alıyoruz. Beyoğlu, Bayrampaşa, keza Sancaktepe çok büyük ihtimalle diyorum çünkü reel ilerlemek istediğim için, alabileceğimiz ilçeler. Bunlarla birlikte işte AKP’nin kalesi gibi görünen örneğin Sultanbeyli gibi, örneğin Bağcılar gibi ilçelerde de özellik büyükşehirde Ekrem İmamoğlu’na çok yoğun bir ilgi, alaka ve oy artışı olabildiğini görüyoruz. Oralarda da bugüne kadar CHP’nin yerel seçimlerde alabileceği en yüksek oyu alacağız.”

CHP’li Kaftancıoğlu: İstanbul’da kazanmaya yakınız