CHP'li Kırgöz: Kazanan Dikili olacak

CHP'li Kırgöz: Kazanan Dikili olacak

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, baba ocağı Salihler mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz'ün yoğun seçim maratonu devam ediyor. Kentin mahalle ve köylerini karış karış gezerek sıkmadık el, basmadık toprak bırakmayan CHP'li Kırgöz baba ocağı Salihler mahallesinde vatandaşlarla buluştu. CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, seçim çalışmalarına köy ve mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. İsmetpaşa mahallesiyle başlayan seçim mesaisine Çağlan, Samanlık, Yenice, Barışkent, Nebiler, Gökçeağıl, Merdivenli, Yahşibey mahallesiyle sürdüren Kırgöz’ün son durağı doğup büyüdüğü baba ocağı Salihler mahallesi oldu.

Baba ocağında hizmetler müjdesi

Her gittiği bölgede yoğun bir kalabalık ve coşkuyla karşılanan Kırgöz, baba ocağı Salihler mahallesinde de şölen havasında bir buluşmaya imza attı. Yüzlerce hemşehrisinin meşale ve bayraklarla karşıladığı Kırgöz, hemşehrilerine 31 Mart sonrasında Dikili’yi bekleyen yenilikleri, hayata geçireceği projeleri anlattı. Kırgöz, “Hayata geçireceğimiz projelerimizin başında istihdam ve işsizliğe çare olmak yatıyor. Bölgede jeotermal enerjinin daha etkin kullanımı, tarihi yerlerin belirlenip turizme açılması, Çandarlı’ya özel önem verilmesi, alt yapı, kadın sığınma ve yaşlı bakım evleri, çocuklara, gençlere ve yerel spor kulüplerine destek gibi önemli çalışmalarımızı da Dikili’mize kazandıracağız’ dedi.

Kazanan Dikili olacak

Kırgöz, “Büyük bir aşkla, sevgiyle Dikili’miz için gecemizi, gündüzümüze katacak, Dikili’mizi sizlerle birlikte geleceğe taşıyacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışacak, herkesi kucaklayacak, Dikili’mizi birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.