CHP’li Yücel:Adamcı siyaset CHP’yi bir yere götürmez!

CHP’li Yücel:Adamcı siyaset CHP’yi bir yere götürmez!

Konak İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğinde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel önemli mesajlar verdi...

 Özgür TUĞRUL/YURT

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen birlik ve dayanışma yemeği Kültürpark Göl Gazinosu’nda gerçekleşti.

İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun ev sahipliğinde düzenlenen programda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, aday adayları, meclis üyeleri, il ve ilçe örgütünün yöneticileri ve çok sayıda partili yer aldı.

İl Başkanı Deniz Yücel programda söz aldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel ilk olarak, “Konak İzmir’in kalbi. Konak İzmir’in aynası. Anadolu’nun her köşesinden, cumhuriyete inanan, demokrasiye inanan, gönlü güzel, yüreği güzel, insanlarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir ilçemiz” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ÖRGÜTE MESAJ
Örgüte uyarılarda bulunan Yücel, “Arkadaşlar, parti olarak verdiğimiz mücadeleye zarar veren birkaç konu var. Bunları samimiyetle konuşmalıyız. Arkadaşlarımız, ‘ben 40 yıllık CHP’liyim, atadan, dededen CHP’liyim diyor. Bunlar çok önemli. Ama biz gerçekten CHP’liysek bunlar parti içinde yaşanıp, kalacak. Birincisi; parti içi meseleleri dışarıda konuşmayın! Parti içi meseleler parti içinde konuşulsun. Basında, sosyal medyada partimizi tartıştıracak hareketlerden kaçının! İkincisi; bizim özgür düşünen, özgür karar veren ve özgür tavır alabilen partililere ihtiyacımız var. Adamcı siyaset, ne Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir yere götürür, ne de adamcı siyaset yapanı bir yere taşır. Üçüncüsü; nitelik, liyakat, emek diyoruz o halde ekipçi siyaset yapmayacağız arkadaşlar. Ekipçi siyaset bizim başarımızı engeller. Bizim bir tane ekibimiz var, o da Cumhuriyet Halk Partisi örgütüdür. Değerli dostlar, artık sığınılacak bir bahane, başarısızlığa takılacak bir kulp yok. Birlikte çalışıp, birlikte kavga verip, birlikte başaracağız” diye konuştu.

GRUŞÇU:SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ YERELLEŞMEDEN GEÇER
İlçe Başkanı Gruşçu etkinlikte yaptığı konuşmada yerel seçimlere değindi ve “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bu yerel seçim gitgide merkezileşen ve yalnızca bir adamın iki dudağı arasında yönetilen bir ülkenin son çıkış noktası olacaktır. Çünkü şunu çok iyi bilmeliyiz ki, toplumsal sorunların çözümü yerelleşmeden geçer. Türkiye, yerelleştikçe gelişen demokrasilerle yarışabilen, temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla yaşanabildiği, çağdaş hukuk devleti olma yolunda ilerleyen, en önemlisi üreten ve yerel düzeyde kalkınmayı hedef alan bir anlayışla büyümeyi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ve anlayışında şiar edinecektir” dedi.