CHP’nin Antalya adayları YURT’a konuştu

CHP’nin Antalya adayları YURT’a konuştu

CHP’nin Antalya adayları:Hedefimiz Büyükşehir...

Aliseydi KARAGÖZ / YURT


Bugün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi, Antalya Muratpaşa İlçesine tekrar mevcut Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ve CHP'nin Antalya'da kalesi durumunda olan Konyaaltı İlçesine ise, CHP eski il başkanı Av.Semih Esen'i aday gösterdi.

CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Konyaaltı ilçesi belediye başkan adayı Semih Esen,Yurt'tan Aliseydi Karagöz'e ilk mesajlarını verdi.

Antalya Muratpaşa İlçesi Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, CHP Parti Meclisi kararıyla belediye başkan adayı gösterildiğini belirtti. Başkan Uysal açıklamasında şunları söyledi;

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK...

Antalyamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Çalışacağız. Önemli olan topluma hizmet etmek. Büyükşehire taliptik ancak, Muratpaşa'da da görev verildi. Yapacağımız şey en iyi şekilde topluma hizmet etmeye ve çalışmak olacaktır.

Hem ilçelerde hem de büyükşehirde partimizi başarıya götürmek için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki günlerde bir toplantı yapıp, açıklamamızı ve yeni projelerimizi tanıtacağız. Hep daha iyisine, hep daha güzeline doğru mücadelemiz ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.”

HEDEFİMİZ BÜYÜKŞEHİR....

Bugün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi toplantısında, CHP'nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı eski il başkanı Av.Semih Esen aday gösterildi. Esen, yaptığı açıklamada Antalya Büyükşehir'i mutlaka alacaklarını söyledi.

CHP Konyaaltı adayı Semih Esen'in açıklaması şöyle;

Samimi bir şekilde duygularımı söylüyorum, bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepsinin kazanmasını yürekten istiyorum. Hepsinin kazanması için eğer benim üzerime düşen ne varsa eksiksiz yapmaya hazırım gece gündüz.

Bizim burada esas odaklanmamız gereken nokta, Antalya büyükşehir. Büyükşehiri alacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Herkesin kendi ilçesinde bugün bizde olmayan oyları partimize taşıması lazım.

Bizim birinci hedefimiz bu yerel seçimde, büyükşehiri kazanmaya yönelik olacaktır. Bizim birinci hedefimiz bu. Ben inanıyorum büyükşehiri alacağız. Tüm partililerimiz ile birlikte sahada çalışmalarımıza hızlı bir şekilde sürdürüp, daha çok çalışıp, Antalya Büyükşehiri CHP nin belediyelerine katacağız. “