CHP’nin ‘Atom Karıncası’ iş başında!

CHP’nin ‘Atom Karıncası’ iş başında!

Başakşehir İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde ilçe halkının ‘atom karınca’ adını verdiği CHP İstanbul Milletvekili adayı Özgür Karabat, her gün 15’ten fazla davet ve etkinliğe katıldığını, bire bir ve sosyal medya aracılığıyla 10 bin yurttaşla tanıştığını söyledi. Karabat, “Cumhuriyet, sağlığa iyi gelir” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili adayı Özgür Karabat, Başakşehir İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde, çalışkanlığı nedeniyle vatandaşların taktığı ‘atom karınca’ lakabının hakkını vererek, her gün 15’ten fazla davet ve etkinliğe katılırken, bire bir ve sosyal medya aracılığıyla ortalama 10 bin yurttaşla tanışıyor.

Karabat, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ‘alacakaranlık kuşağından’ çıkması için canını dişine takarak çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

“Her gün Cumhuriyet Halk Partisi’ni kurumsal olarak temsil ettiğim 15’ten fazla davete ve etkinliğe katılıyorum. Geçen hafta merak ederek saydım; ortalama bir günde bire bir ve sosyal medya aracılığıyla 10 bin yurttaşımızla tanışıyorum, onlara üzerinde bana her an ulaşabilecekleri cep telefonumun olduğu kartvizitten veriyorum.

HEMHAL OLMAK VE DİĞERKAMLIK

Ben insanların derdine de sevincine de ortağım. Dilimize Farsça’dan geçen iki güzel sıfat var. Birincisi hemhal olmak yani bütünleşmek, aynı durumda olmak. İkincisi de diğerkâmlık, en kısa tanımı, karşınızdaki insanın duygu ve düşüncelerini anlayabilmek, aynı duyguları hissedebilmek. 

Kendini gerçekleştirmenin iyi yollarından biri de Cumhuriyet ve toplum için emek vermektir. Böylece kendimi her gün daha dinamik ve umutlu hissediyorum. Buradan tüm arkadaşlarıma da naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim; Cumhuriyet sağlığa iyi gelir.”