CNN Türk'ten 'İmamoğlu'na  Erdoğan kesintisi' hakkında ilk açıklama

CNN Türk'ten 'İmamoğlu'na Erdoğan kesintisi' hakkında ilk açıklama

Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk programcısı Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu'nun yayının Erdoğan yüzünden kesilmesi hakkında açıklama yaptı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk yayını Erdoğan yüzünden kesildi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te Buket Aydın'ın sunduğu "Buket Aydın ile 40" programına konuk oldu.

YANDAŞ MEDYADAN İMAMOĞLU'NA 'ERDOĞAN' KESİNTİSİ

CNN Türk'te Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programın yayını AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzünden kesildi. 

CNN Türk, Ekrem İmamoğlu'nun yayınını keserek, Erdoğan'ın 5. Uluslararası İyilik Ödülleri programına canlı bağlandı.

BUKET AYDIN'DAN KESİNTİ SAVUNMASI

Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk programcısı Buket Aydın, CNN Türk'te sunduğu 'Buket Aydın ile 40' programında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun yayının AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yüzünden kesilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Buket Aydın sosyal medyadan gelen "#SansürcüCNNTürk" eleştirileri sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu'na Erdoğan kesintisini şu sözlerle savundu:

Herkese iyi akşamlar. Yayınımız bant yayındır. Canlı yayın değildir.

O yüzden yazdığınız ve eleştirdiğiniz gibi bir anons yapıp ara veriyoruz demem mümkün değil :) birazdan kaldığı yerden devam edecektir. #40