CNN Türk'ün İmamoğlu sansüründe kimsenin fark etmediği ayrıntı!

CNN Türk'ün İmamoğlu sansüründe kimsenin fark etmediği ayrıntı!

Bir sosyal medya uzmanı CNN Türk'ün bu manidar açıklamasında ilginç bir detay yakaladı...

Yurt Haber Merkezi

Mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge' isimli programına katılmıştı. Programda Ahmet Hakan, İBB'nin yolsuzlukları ve yapılan israflaradn bahseden İmamoğlu'nu susturmaya çalışmış, başarılı olamayınca da programı yarım saat erkenden bitirmişti.

Hakan'a program sırasında kulaklık üzerinden 'bitir' talimatı verildiği birçok isim tarafından açıklanmıştı. Bu gelişmelerle birlikte, sansür olayının ertesi günü Twitter'dan pişkince bir açıklama yapan CNN Türk, Ekrem İmamoğlu'na çok bile süre verildiğini ima etmişti. 

Bir sosyal medya uzmanı CNN Türk'ün bu manidar açıklamasında ilginç bir detay yakaladı. Denizhan Koçdemir isimli yurttaş, CNN Türk'ün o tweet'inin altındaki 'Android' ibaresine dikkat çekti. "Yıllarca TV&Gazete sosyal medya hesapları yönetmiş biri olarak özetleyeyim. Hesapların kişisel telefonlara kurulması yasaktır" diyen yurttaş, "Bu twit android bir telefondan atılmış, normalde buffer&houtsuite vb. kullanılır" dedi.

Koçdemir, "Bu sıradan bir tweet değil, tepeden inmeyi bırak, tepe işe el atmış :)" yorumunu yaptı.