'Cübbeli bile Atatürk'e hakarete tepki gösterdi bir Erdoğan'dan ses yok'

'Cübbeli bile Atatürk'e hakarete tepki gösterdi bir Erdoğan'dan ses yok'

Atatürk' yönelik hakaretlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şu ana kadar tepki gelmemesini eleştiren  CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran Cübbeli bile Atatürk'e hakarete tepki gösterdi bir Erdoğan'dan ses yok' dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “CHP, sokakları bırakmayacak artık daha çok sokakta olacak. Herkes emin olsun bu yolun sonu eninde sonunda hayır olacak” diyecek ifadelerini kullandı.

Bayrampaşa'da esnaf ziyareti gerçekleştiren ve vatandaşlarla görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“CÜBBELİ AHMET BİLE ATATÜRK’E YÖNELİK HAKARETLERE TEPKİ GÖSTERDİ BİR ERDOĞAN’DAN SES YOK”

Atatürk' yönelik hakaretlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şu ana kadar tepki gelmemesini de eleştiren Cankurtaran, "Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü adlı tarikat lideri bile Atatürk’e ve annesine yönelik hakaretlere tepki gösterirken bir Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bu hakaretlere karşı bir tepki göremedik. Erdoğan niye tepkisiz kalıyor? Atatürk’ün makamında oturan biri olarak bu hakaretlere cevap vermek önce onun görevi değil midir?” diye sordu.

“AK PARTİ, YAPILAMAYANI BECERDİ, RUSYA VE ABD’Yİ BİRLEŞTİRDİ!”

Kendisine ABD'ye gitme çağrısı yapan CHP'ye "Akıllarını kendilerine saklasınlar" diye cevap veren Erdoğan'ı eleştiren Cankurtaran, “Sizin ve AK Parti hükümetinin aklıyla işlerin nereye geldiği ortada. ABD, YPG’yi silahlandırıyor. Rusya, YPG kontrolündeki Afrin bölgesinde YPG ile birlikte kendi bayrağını asıyor.  AK Parti dış politikası tarihe beceriksizliğin sembolü olarak geçecektir. Öyle ki tüm dünyada rekabet halinde olan ABD ve Rusya bile YPG’ye yardım konusunda birleşmiştir. Bir terör örgütünü Türkiye’ye tercih edilir hale gelmiştir" dedi.

OĞUZ GÜVEN'İN GÖZALTINA ALINMASINA TEPKİ: “TEK TEK GÖZALTILARLA MUHALİF BASIN SİNDİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven’in gözaltına alınmasına da sert tepki gösteren Cankurtaran, “Toplu gözaltılar yerine zamana yayılan tek tek gözaltılarla muhalif basın susturulmaya, çalışanlar sindirilmeye çalışılıyor" şeklinde konuştu.