Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Cumhur İttifakı' için kritik mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Cumhur İttifakı' için kritik mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, "2019’da inşallah Cumhur İttifakı'nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarıyla tanıştıracağız. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da AKP Giresun il kongresinde konuşuyor.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından önemli satırbaşları;

Sizlere söylemiştik, Uzun ince bir yoldayız. Durmak yok yola devam dedik. Biz bu hak yolda son nefesimize kadar yürüyeceğiz. Bize bu yakışır. Ak kadrolar, dağ taş demediler, ne yapılması gerekiyorsa yaptılar. Milletimize hizmete devam edeceğiz. Çünkü biz bu yola baş koyduk. Bunlar için varız.

Afrin harekatı ile yeniden bir diriliş harekatı içine girdik.

Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayacağız. Tüm Karadeniz’i kalkındıracağız. Daha neler olacak neler. İnsanlarımızı ayırt etmeyeceğiz. Herkese eşit yaklaşacağız. Ülkemizi böldürmeyeceğiz. PKK’sı falan bizi bölmeye çalıştı. Ama biz onları açtıkları çukurlara gömdük. Suriye’ye kaçtılar kovaladık. Fırat Kalkanı’nda kovaladık. Afrin’de de kovaladık gördünüz. Teröristlerin inlerine gireceğiz dedik. Girdik mi? Girdik. Onları oraya gömdük mü? Gömdük. 3 bin 700’ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. Bu millete ihanet edeni affetmeyiz.

Yok paralel devletmiş bilmem ne… Hepsini bozguna uğrattık. Amerika’ya, Pensilvanya’ya kaçtılar. Ama onları Amerika’ya kadar kovalayacağız. Çünkü onlar bu milleti bölmeye, yok etmeye çalıştı. Ama başaramadılar.

16 Nisan halk oylamasın yüzde 62 oy oranı ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ezici bir destek veren Giresunlu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Giresun 16 Nisan’da kendisine yakışanı yaptı. Türkiye ortalamasından 10 puan fazla orana sahip olan Türkiye’nin geleceği için büyük bir işe imza attı.”

'EN YÜKSEK OY ORANLARIYLA TANIŞTIRACAĞIZ'

Birileri bizim 2019 seçimlerinin startını şimdiden vermiş olmamızı spekülasyonlarına alet ediyor. Biz parti olarak her an seçim olacakmış gibi hareket eden bir siyasi hareketiz. Bu alışılmış bir siyasi parti değil, bu bir dava.

2019’da inşallah Cumhur İttifakı'nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarıyla tanıştıracağız. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacağız, ümmetin milletin birliğini beraberliğini zirveye taşıyacağız.