Estetik uzmanının hesabını çalıp...

Estetik uzmanının hesabını çalıp...

Dolandırıcılar bir estetik doktorunun hesabını kopyalayarak takipçilerine tuzak kurdu.

Ünlü estetik doktoru Hüseyin Tirman’ın sosyal medya hesabı kopyalandı. Tirman’ın iddiasına göre dolandırıcılar bu hesaptan fotoğraflarını çalarak sahte bir hesap açtı ve takipçilerle iletişime geçti.

Sahte hesaptan kendisini doktor Tirman olarak tanıtan dolandırıcılar iddiaya göre muayene etmek için ulaştıkları takipçilerden vücudunun farklı bölgelerinin fotoğraflarını istedi ardından da ele geçirdikleri fotoğraflarla takipçileri tehdit etti.

Show TV’nin haberine göre; Tirman’ın takipçileri arasında yer alan kadınlardan bazıları ise kısa süre içerisinde bu tuzağa düştü. Mağdur olan bir kadın başına gelenleri şöyle anlattı:

“BEKLE BAK SENİ NASIL REZİL EDECEĞİM”

Göğüslerini yapalım dedi. bana göğüslerinin resmini atar mısın yüzün görülecek şekilde olsun dedi. Ben de doktor bey olduğu için güvenip resmimi attım. Daha sonra genital bölgemin resmini istedi. Daha sonra da bacaklarımın resmini istedi. Ve ardından da beni “Bekle bak şimdi seni nasıl rezil edeceğim. Ya bana 11 bin TL para vereceksin ya da bu resimleri bütün arkadaşlarına göndereceğim.” şeklinde tehdit etti.

“BİZ KİMSENİN ÖZEL FOTOĞRAFINI İSTEMEYİZ”

Doktor Hüseyin Tirman ise takipçilerini ve hastalarını uyararak “Biz sosyal medyayı sadece yaptığımız işlerle ilgili insanlara bilgi vermek amacıyla kullanıyoruz. Sosyal medyada kimsenin özel fotoğrafını istemeyiz. muayene birebir elle ve onun karşılığında bir takım araçlarla birebir yüz yüze olduğunuzda zaten anlamlı. resme bakarak sonuç vermek ya da teşhis koymak maalesef mümkün değil. Özellikle gönderen ve talep eden hastalarımızı da geri çeviriyoruz.” şeklinde konuştu.