CHP İzmir’de 'son akşam yemeği'

CHP İzmir’de 'son akşam yemeği'

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve yönetim kurulu üyeleri kongre öncesinde veda yemeğinde bir araya geldi. Toplantıya istifa eden Yüksel ve Özen de katıldı. 

 
Özgür TUĞRUL / YURT

2015 yılında göreve gelen il yönetim kurulu üyeleri Başkan Asuman Ali Güven’in önderliğinde Kordon’da bir restoranda veda yemeğinde bir araya geldi.

Son kongrede il başkanı seçilen ve 2016 yılının Ağustos ayında görevinden istifa eden Alaattin Yüksel ve geçtiğimiz Ekim’de Bayındır’da belediyenin sattığı köy arazisinin ardından çıkan krizde il eğitim sekreterliğini bırakan Yücel Özen de toplantıya katıldı.

İl kongresine sayılı günler kala gerçekleşen organizasyonda birlik, beraberlik mesajları verildi.

YÜKSEL SONRASI İÇİN ÖZEL TEŞEKKÜR
İl Başkanı Güven’in, “ Biz zor bir süreçten geçtik. Bu dönemi hep birlikte güzel bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Alaattin Bey’den sonra benimle yürümeyi uygun gördüğünüz için teşekkür ederim. Süreç içinde bazı konularda tartışmalar, kırgınlık ve küslük olsa da dik durmayı ve toparlanmayı başardık. Alaattin Bey’den sonra Yücel Bey istifa etti Utku arkadaşımız ilçe başkanı seçildi. O arkadaşların yerine gelen isimler de çok değerliydi” şeklinde konuştuğu belirtildi.

İSTİFALARIN ARDINDAN YÖNETİMLERİN DEVAM ETMESİ ZORDUR AMA SİZ…
Güven’in ardından söz alan Yüksel’in, “Bu süreçlerden sağlam çıktık ve önümüzdeki kongreyi de küskünlük olmadan atlatmalıyız. Ülke konjonktüründe il kongresinden güzel bir şekilde çıkmayı başarırsak önemli olan budur. İstifalardan sonra genelde yönetimlerin devam etmesi zordur ama siz bunu başardınız. Ben sizlerle onur duyuyorum” dediği öğrenildi.  

UMARUM YİNE HEP BİRLİKTE OLURUZ
Yürüttüğü kadın kolları il başkanlığı görevine devam noktasında karar alan ve kongrede yeniden aday olan İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı’nın da, “Sizlerle birlikte olduğumuza çok mutluyum. Biliyorsunuz tekrar adayım. Umarım yine hep birlikte oluruz” dediği belirtildi.