Dayanç: “Belediyecilikte Yeni Bir Tarih Yazacağız”

Dayanç: “Belediyecilikte Yeni Bir Tarih Yazacağız”

İzmir Balçova’dan Belediye Başkan Aday Adayı olan Muharrem Dayanç, adaylık başvurusunu 17 Ekim 2018 tarihinde İlçe Başkanlığında açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 15 yıldır aktif siyaset yapan Muharrem Dayanç, eğitimci ve girişimci kimliğiyle  2019yerel seçimlerinde Balçova Belediye Başkanı olmaya aday olduğunu açıkladı.

Doğma büyüme Balçova’lı olan Muharrem Dayanç, “Balçova’ya gönül veren biriyim. Balçova’nın ‘marka’ olmasını, daha mutlu, daha yaşanabilir, daha temiz, daha modern bir ilçe olmasını hep birlikte sağlayacağız. Bunu yapmak için bölgemizdeki herkesi kucaklayacağız, mesaimize esnafla başlayacağız, projelerimizi ilçesakinlerimizle birlikte hayata geçireceğiz. İlk beş yıllık başkanlık sürecimizde beş büyük proje ile Balçova’da belediyeciliğin tarihini yazacağız.Balçova’da ülkemize örnek olacak bir başarı hikayesi yaratacağız.” Dedi.

Parti koridorlarında büyüdüğünün altını çizen Dayanç; “Genç, dinamik, vizyoner bir başkan adayı var karşınızda. Eğitim gönüllüsü, sosyal girişimci bir kişi olarak bana destek veren herkese teşekkür ederim. 15 yıldır aktif siyasetin içinde olan biri olarak başta eşim olmak üzere yanımda yer alan, projelerimde çalışan, görev ve sorumluluk alan herkese teşekkürler. Başkanlığım döneminde hep birlikte atacağımız adımlarla Balçova’yı  markalaştıracağız.”dedi.

Balçova Belediyesi’nde bir önceki dönem meclis üyeliği de yaptığını belirten Dayanç; “Balçova’nın yeni Başkanı’nın kapısı herkese açık olacak. Tüm Balçova’nın Belediye Başkanı olacağım, hangi partinin seçmeni olursa olsun  herkesin kolayca ulaşabileceği bir başkan olacağım” dedi. 

Aday adaylığı başvurularının 19 Ekim’de sona ermesinin ardından kendilerini çok daha dinamik ve tempolu bir sürecin beklediğini belirten Dayanç; “Dinamik bir ekiple seçimlere kadar her seçmenimizle kucaklaşacağız, size bunun sözünü veriyorum” diyerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.