Sekreterine seks oyuncakları aldıran İngiliz vekile soruşturma açıldı

Sekreterine seks oyuncakları aldıran İngiliz vekile soruşturma açıldı

İngiltere'de kabine, sekreterine seks oyuncakları satın aldırdığnı itiraf eden Muhafazakar Parti vekili Garnier hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Eski sekreteri Caroline Edmondson'un, kendisine seks oyuncakları aldırdığı iddialarını kabul eden İngiltere Ticaret Bakanı Mark Granier'e bakanlıklarla ilgili yasaları ihlal ettiği gereçkesiyle soruşturma açıldı.

Edmondson Mail on Sunday gazetesine konuşarak bakanın kendisine, biri eşi bir diğeri ise bir başka kadın arkadaşı için olmak üzere iki adet seks oyuncağı alması için para verdiğini, alışveriş sırasında bakanın kapının önünde beklediğini öne sürmüştü.

'TACİZ DEĞİL GIRGIR AMAÇLIYDI'

Edmondson ayrıca Granier'ın kendisine başkalarının önünde uygunsuz bir dille hitap ettiğini öne sürdü.

Suçlamaları kabul eden 54 yaşındaki Garnier ise "Dürüst olacağım ve inkar etmeyeceğim; başıma geleceklere de katlanacağım" diye konuştu.

Bununla birlikte Granier, Edmondson'a hitap şeklinin taciz niyeti taşımadığı, vibratör aldırmanın ise 'gırgır' amaçlı olduğunu söyledi. 

Twitter kullanıcıları ise Garnier'in açıklamasına bir o kadar mizahi bir dille karşılık verdi. Bir kullanıcı, Garnier'in ardında roketlerle çektirmiş olduğu fotoğrafının altına "Mark Garnier'in şu meşhur seks oyuncaklarıyla çektirdiği ilk fotoğraf ortaya çıktı" diye yazdı: