Deniz Baykal suskunluğunu bozuyor

Deniz Baykal suskunluğunu bozuyor

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal yarın Türkiye gündemini ilişkin Antalya'da çok önemli açıklamalarda bulunacak. Baykal'ın CHP İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması ve Adalet Yürüyüşü hakkında konuşacağı öğrenildi.

YURT Gazetesi-Barış CAN/ “MİT TIR’ları görüntülerinin yayınlanması” davasında CHP milletvekili Enis Berberoğlu 25 yıl hapis cezasına çarptırılıp ardından tutuklanmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' beşinci gününü tamamladı.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal bugüne kadar ne Enis Berberoğlu'nun tutuklanması ne de daha sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüşü' ile ilgili bir açıklama yapmadı. Burdur'da katıldığı bir iftar yemeğinde Baykal gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt vermekten kaçınmıştı.

BAYKAL SESSİLİĞİNİ BOZACAK

Deniz Baykal sessiliğini yarın Antalya'da yapacağı basın toplantısı ile bozacak. Yurt Gazetesi'nin telefonla ulaştığı Deniz Baykal gündeme ilişkin sorularımıza 'yarın yapacağım basın toplantısında cevap bulacaksınız' cevabını verdi. Baykal basın toplantısını yarın öğleden sonra yapacaklarını ifade etti.

DENİZ BAYKAL DA ANTALYA'DAN İSTANBUL'A YÜRÜYÜŞ MÜ BAŞLATACAK?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan yola çıktığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek için CHP İzmir İl Başkanlığı da İzmir'den İstanbul'a yürüyüş başlatmıştı. Yürüyüş bugün üçüncü günün ardından Manisa'ya vardı. Türkiye'nin dört bir tarafında destek 'Adalet Yürüyüşü'ne destek eylemleri devam ediyorken Deniz Baykal'ın da Antalya'dan İstanbul'a bir 'Adalet Yürüyüşü' başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu. 'Deniz Baykal da Antalya'dan İstanbul'a 'Adalet Yürüyüşü' mü başlatacak?' ve daha birçok soru, yarın Baykal'ın açıklamalarının ardından netlik kazanacak.