Devlet Bahçeli açıkladı... Kaç MHP'li vekil İyi Parti'ye geçecek?

Devlet Bahçeli açıkladı... Kaç MHP'li vekil İyi Parti'ye geçecek?

15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından siyasi kulisleri hareketlendirecek bir haber de MHP'den geldi. Bahçeli'nin, bazı MHP'li vekillerin de İyi Parti'ye geçebileceğini söylediği iddia edildi.

CHP'den 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından siyasi kulislerde 5 MHP milletvekilinin de İYİ Parti'ye geçeceği ileri sürülüyor.

Bu milletvekillerinin önceden “Genel Başkan Bahçeli'ye ters düşen vekiller olduğu” belirtilirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de 9 Nisan'da partisinin milletvekillerine verdiği yemekte “CHP'den İYİ Parti'ye geçecek milletvekilleri olabilir. İYİ Parti'nin tazyikiyle CHP'den gidenlerle Meclis'te bir grup kurulabilir. MHP'de siyaset yapan milletvekilleri de bu duruma karşı uyanık olsun. Çünkü bizim içimizden de 5 milletvekilinin İP'e (İYİ Parti) gitmesi söz konusu olabilir” dediği ileri sürülüyor.

İYİ PARTİ 25 VEKİLLE GRUP TOPLANTISI YAPARSA ŞAŞIRMAYIN'

Gazeteci Adnan Bulut da twitter hesabından, "İYİ Parti salı günü 25 milletvekiliyle grup toplantısı yaparsa şaşırmayın. MHP’li vekiller Atila Kaya,Zihni Açba,Kadir Koçdemir, Oktay Vural, Oğuz Tor’u takip edin" diye yazdı.