'Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlattı'

'Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlattı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında AKP'ye destek konuşması MHP'de kalan son onurlu ülkücüleri de isyan ettirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında "15 Temmuz’dan bu yana tutarlı duruşumuz, tartışmasız muhafaza edilecektir. Bu durum karşısında partimiz 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan halkoylaması şuurunun gereği olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi’yle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 2019’da tesis etmek maksadıyla sonuna kadar ve birlikte yan yana mücadelesini sürdürecektir. Türkiye’nin demokratikleşme içinde bir yönetim yapısına kavuşabilmesi için üstlendiğimiz sorumluluk aynen devam ettirilecektir." açıklaması Ülkücü tabanda sert karşılık buldu.

ÜLKÜCÜLERDEN BAHÇELİ'YE TEPKİ YAĞDI

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına MHP'de kalan son onurlu ülkücüler isyan etti. Bahçeli'nin eski sözlerini hatırlatan ülkücüler Bahçeli'ye çok sert sözlerle yüklendiler. Bahçeli'nin merhum Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlattığı iddia edilirken Bahçeli'ye Erdoğan için '7 sülalesinden hesap sormayan namerttir' diyordun hatırlatması yapıldı.

TEPKİLER YANDAŞ GAZETECİNİN DE DİKKATİNDEN KAÇMADI

Ülkücülerin sosyal medydaki tepkileri yandaş gazeteci Ersoy Dede'yi de rahatsız etti. Dede "Bahçeli; '2019'da Erdoğan etrafında birleşiyoruz' dedi.. Bunu bir zahmet kendi kitlesine de söylerse, twitter'da zıpçıktılık yapmasınlar" ifadelerini kullandı.