Devlet Bahçeli'den skandal yorum: Sandıktan çıktı diye kabul edemeyiz

Devlet Bahçeli'den skandal yorum: Sandıktan çıktı diye kabul edemeyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan için "Sandıktan çıktı diye ahlaki kabul edemeyiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'ta Edirne Belediye Başkanlığı görevini tekrar kazanarak güven tazeleyen CHP'li Recep Gürkan için "Sandıktan çıktı diye ahlaki kabul edemeyiz" dedi. Bahçeli, konuşmasında AKP ile kurdukları Cumhur İttifakı'nın dağılma ihtimaline de yer verirken "Eğer Cumhur İttifakı ayakta kalamazsa, PKK'lılar, FETÖ'cüler, Geziciler, Sorosçular daha da güçlenecek. Hesap karanlıktır" ifadelerini kullandı. 31 Mart öncesi seçimin beka sorunu olduğu görüşünü sık sık dillendiren ve seçim kampanyası olarak kullanan Bahçeli, "İstanbul seçimin yenilenmesi beka meselesidir" dedi.

Partisinin seçim değerlendirme kampında konuşan Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

MHP ve Cumhur İttifakı 31 Mart'tan büyük başarı ile çıkmıştır. İttifakımızın hamuru temizdir. CHP'nin ulaştığı sonuçlar abartılmamalıdır.

İBB Başkanlığı’na onca hileyle seçilen şahsın, Saraçhane’deki konuşmasında selamladığı odaklar hâlâ tehdidin anlaşılmasına yetmedi mi?

Eğer Cumhur İttifakı ayakta kalamazsa, PKK'lılar, FETÖ'cüler, Geziciler, Sorosçular daha da güçlenecek. Hesap karanlıktır.

İmamoğlu’nun koltuğuna oturur oturulmaz veritabanında inceleme yapması, iyi niyetli görülemez. Zannedersiniz her şey bitmiş geriye kala kala veritabanını incelemek kalmış. Bu telaş niye?

Patlıcan meraklısı olanlar musakkayı küçümsemesi, meselenin bir diğer tarafı.

İstanbul’da bir şeyler olmuş, olmaya devam etmektedir.

İstanbul seçiminin yenilenmesi beka meselesidir.

 Yüksek Seçim Kurulu Türkiye'nin kaderiyle oynayamaz. Üç valiz belgeyi eksiksiz incelemek YSK'nın tarihi görevi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün adının değiştirilmesi gündeme gelecek midir? İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir. YSK bir şekilde hukuki destek alacak mıdır?