Devlet hastaneleri de AKP'nin seçim propagandası oldu!

Devlet hastaneleri de AKP'nin seçim propagandası oldu!

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım'ın afişleriyle donatıldı. Seçim çalışmalarını halka hizmet veren devlet hastanesini kullanarak yapan AKP'ye tepki CHP'li Barış Yarkadaş'tan geldi.

Seçim propogandası yapmak için devletin her türlü imkanlarını kulanmakta sınır tanımayan AKP şimdi de devlet hastanelerini yerel seçim çalışmalarına alet ediyor. Liseleri, öğretmen evlerini, devletin yayın organı TRT'yi ve camileri seçim çalışmaları için kullanan AKP, İstanbul'da bulunan Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım'ın afişleriyle donattı. 

Hastaneye asılan afişlerini kişisel sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşan CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş duruma isyan etti.  Yarkadaş, yasak tanımayan partiye sert tepki verdi. 

İşte o paylaşım:

Bu fotoğrafı az önce bir arkadaşım çekti. İstanbul'daki bir devlet hastanesi AKP adayının afişleriyle donatılmış. 'Ayıptır' desen utanmazlar, 'Etik değil' desen duymazlar. 'Burası kamunun ve herkesin, bunu yapamazsınız' desen umursamazlar! AKP bir seçim uğruna her şeyi çürütüyor!