Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı hakkında flaş gelişme!

Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı hakkında flaş gelişme!

Ebru Türel'e ait olduğu öne sürülen ses kaydıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, Türel'in ses kaydını yayınlayan kişi de AKP'li.

Antalya eski AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait olduğu öne sürülen ses kaydı gündem olmuştu. Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı, seçimlerden önce sosyal medyada yayımlanmıştı. Menderes Türel, ses kaydına ilişkin, "Klasik FETÖ taktikleri. FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetlerle yayılıyor" açıklamasında bulunmuştu. 

KAYIT KISALTILIP İNTERNETE VERİLDİ
O iddialara bir yenisi eklendi. Gün Haber'e göre, Ebru Türel'in sesini kaydeden kişinin AKP il yöneticisinin yeğeni ve aynı zamanda belediye çalışanı Niyazi A. olduğu öne sürüldü. Ebru Türel, telefon ile konuşurken Niyazi A.'nın kendi cep telefonundan 36 dakikalık bir ses kaydı yaptığı ve daha sonrasında bu ham kaydı Doğukan D.’ye götürdüğü iddia edildi. 

Ses kaydına yapılan bir takım işlemlerin ardından o kayıt internette paylaşıldı. İddiaların ardı arkası kesilmezken bu ses kaydının tamamı ise operasyonu yürüyen polis tarafından bir bilgisayarın harddiskinde silinmiş olarak bulunduğu açıklandı. 

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE
Bu gelişmelerin ardından  Cem O., Cemil B., Yusuf M., Cem Özgür Y., Doğukan D., Batuhan G., Niyazi A. ve babası Maksut A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.