Ekrem İmamoğlu: Hepinize söz veriyorum...

Ekrem İmamoğlu: Hepinize söz veriyorum...

Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısı, Samsun Atakum'da yapıldı. Toplantının ardından Ekrem İmamoğlu halka seslendi.

CHP MYK'sı, Samsun Atakum'da toplandı, ardından halkın karşısına çıktı. 19 Mayıs'ın 100'ncü yılı nedeniyle hazırlanan bildirgeyi CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz okudu.

Yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Bu süreç, sadece milletçe İstanbul'u kazanma süreci değil, aynı zamanda milletçe Türkiyemiz'in demokrasisine verilen zararı tamir etme sürecidir ve bunu hep birlikte başaracağız. Sizlere müjdelemek istiyorum ki; her şey çok güzel olacak'' şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK'si, Samsun Atakum'da toplandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu da basına kapalı toplantıya katıldı. İmamoğlu'na yoğun ilgi gösteren ve sevgi gösterilerinde bulunan binlerce vatandaş, toplantı sürerken, ''Başkan dışarı'' şeklinde tempo tuttu.

CHP heyeti, toplantı sonrasında basının ve vatandaşların karşısına geçti. 19 Mayıs'ın 100'ncü yılı nedeniyle hazırlanan bildirgeyi CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz okudu.