Ekrem İmamoğlu: İBB Başkanı karşınızda duruyor

Ekrem İmamoğlu: İBB Başkanı karşınızda duruyor

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.İsmail Küçükkaya’nın ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu?’ sorusuna “İsmail Bey, karşınızda duruyor diye yanıt verdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yeni bir açıklama yaparak kazandığını yineledi.

Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı, işte İmamoğlu'nun açıklamalarından önemli satırbaşları:

Saat 08:15 sularında açıklama yapan İmamoğlu, İsmail Küçükkaya’nın ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu?’ sorusuna “İsmail Bey, karşınızda duruyor. Bizim verilerimize göre aramızdaki fark 26 bin 558. Ayrıca YSK’nin verilerinin 99.64’ü girilmiş. Ona göre de 27 bin 371 fark var” diye yanıt verdi.

İmamoğlu, Küçükkaya’nın “AK Parti iptal için adımlar atabilirmiş” yönündeki ifadesi üzerine de “İnşallah toplumumuzun kafasını karışacak, bir başka kutsal kurumumuzu daha lekeleyecek bir adım atmazlar. AA sonuç açıklamıyor ama sürekli tweet atıyor” dedi.

‘O TEYZEYİ ZİYARET EDECEĞİM’

İmamoğlu, seçim çalışmaları sırasında kendisine “Sana börek yaparım ama oy vermem ” diyen teyzeyi de ziyaret edeceğini belirtti. “Herkesi kucaklayacağız” diyen İmamoğlu, “Demokrasi gerçekten insana nefes aldırıyor. İnsan kendini mutlu hissediyor. Siyaset bir günde bırakılacakmış gibi yapılması gereken bir görevdir. Ben görevi aldım, ya göreve başlamalıyım” diye konuştu. Artık Anadolu Ajansı’ndan gelecek verileri umursamadığını belirten İmamoğlu, “Şurada birkaç gün boşluk bile İstanbul’a zarar” görüşünü dile getirdi.