Ekrem İmamoğlu o görüşmeyi anlattı

Ekrem İmamoğlu o görüşmeyi anlattı

CHP’de İstanbul Büyükşehir adaylığı için ismi geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sürpriz bir hamle geldi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İmamoğlu, İstanbul’a geldikten ve kurmayları ile durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sürpriz bir girişimde bulundu.

İmamoğlu, İstanbul’daki CHP’li bütün ilçe belediye başkanlarını toplantıya davet etti.

Belediye Başkanlarıyla yapacağı toplantı hakkında DÜZGÜN HABER’in sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “İstanbul’da birlikte mesai yaptığım bütün belediye başkanlarımızın böyle hassas bir dönemde görüşlerini alma ihtiyacı duydum. Bütün başkanlarımızı davet ettim. Kendileriyle süreç hakkında sohbet edeceğim. Gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunacağım. Böylesine hassas bir süreci çalışma arkadaşlarımla değerlendireceğim” bilgisini paylaştı.

Kulislerden edinilen bilgiye göre, İmamoğlu’nun, İstanbul Büyükşehir adaylığı konusunda mesai arkadaşlarının da nabzını yoklayacağı öğrenildi.

İmamoğlu’nun, belediye başkanları ve il teşkilatının görüşünü aldıktan sonra adaylık konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile önümüzdeki günlerde yeniden buluşacağı bildirildi.