Erdoğan acil servisi kapattı

Erdoğan acil servisi kapattı

Cumhurbaşkanı, iftar sonrası konuşmasını bir tıp merkezinin acil servisinin önünde yapınca ortaya çok tartışılacak bu görüntüler çıktı.

Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar vererek ardından konuşma yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bu kez Kilis’teydi. Vatandaşlar ve Suriyeli göçmenlerle iftarda bir araya gelen Erdoğan, Kilis 7 Aralık Üniversitesi bahçesinde Kızılay tarafından gerçekleştirilen iftara katıldı. Cumhurbaşkanı, iftar sonrası konuşmasını bir tıp merkezinin acil servisinin önünde yapınca ortaya çok tartışılacak bu görüntüler çıktı.

İftarın ardından otobüse çıkan Erdoğan, meydanda bir de konuşma yaptı, Suriyeli göçmenlere Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı hakkı verileceğini açıkladı. Erdoğan'ın mitingine katılan vatandaşlar ise, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Aktürk Tıp Merkezi acil servisinin önünü kapattı, Erdoğan'ı dinlemek için gelen vatandaşlar acilin içerisine kadar girdi. Erdoğan, Haziran ayında İstanbul Vezneciler'de olan terör saldırısının ardından da Haseki Hastanesi'ni ziyaret etmiş, şoförü makam aracını acil servisin girişine park etmiş ve tepki almıştı. (Sözcü)