Erdoğan: Anadolu'daki akrabalarınızı arayıp...

Erdoğan: Anadolu'daki akrabalarınızı arayıp...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beylikdüzü'nde halka hitap etti. Seçimlere bir gün kala İstanbul'un ilçelerinde mitingler yapan Erdoğan 'Profesör olmak bir şeyler için yetmez. Dert olması lazım insanda. Bu ülke için dertli olması lazım' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları:

Yarın sabah itibarilye sandıklarımıza sahip çıkıyoruz. Son oy sayılana kadar oradayız. Anadolu'daki akrabalarımızı da arayıp, onlara da anlattıklarımı söyleyecek miyiz?

Kardeşlerim bir de biz ne dedik? 4 temel unsur üzerine Türkiye'yi kalkındıracağız. Nedir bunlar eğitim, sağlık, adalet, emniyet.

Avrasya ya mı görmedin? 280 bin dersliği mi görmedin? Şehir Hastaneleri mi görmedin? Adaylardan biri ne diyor biliyor musun? Buna ne gerek var diyor? Ya bu ihtiyaç değil mi? Bu hanımefendini bunu daha iyi anlaması gerekirken anlamıyor? Cehalet çok kötü bir şey. Bir de profesörlerleri var. Yav profesörlük burada kar etmez. Dertli olmak lazım. Biz dertliyiz dertli. Şehir hastaneleri benim belediye başkanlığı dönemimden beri hayalimdir. Türkiye'nin sağlık çıtası çok yüksek.

Bay Muharrem diyor ben fizik öğretmeniyim. E nolmuş? Sen bir dershaneyi yönetmedin. 10 tane öğretmenin sigortasını ödemedin. Sosyal medyada dinlemişsinizdir. Devlet memuruna nasıl küfürler? Yav bundan cumhurbaşkanı olur mu?