Erdoğan: Biz yapacağız diyoruz, onlar 'istemezük' diyorlar

Erdoğan: Biz yapacağız diyoruz, onlar 'istemezük' diyorlar

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de Millet Bahçesi açılışında konuşuyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de Millet Bahçesi açılışında Kanal İstanbul hakkında, "İstenizde istemesenizde Kanal İstanbul'u yapacağız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Söz verdik, yaptık, yapacağız. Onlar konuşur, biz yaparız. Millet bahçemizde seyir terasından, yürüyüş yoluna, piknik alanına her şey var. 31 Mart'a hazır mıyız? Sağ olun, var olun. Baruthane Millet Bahçesi 60 bin metrekare üzerine kuruldu. Osmanlı Baruthanesi ile de tarihi bir kimliğe sahiptir.

Çırpıcı Millet Bahçesi, 465 bin metrekare üzerinde etap etap tamamlanıyor. Tamamlanan ilk 4 etabını bugün açıyoruz. Hedefimiz her şehrimize en az bir millet bahçesi kazandırmaktır. Onlar dedikodu yapsın. Biz yapacağız diyoruz, onlar 'istemezük' diyorlar. Yapacağız, yapacağız. İstemeseniz de yapacağız"

5 millet bahçemizin büyüklüğü 1.5 milyon metrekareyi buluyor. Sadece bu proje ile kişi başına düşen yeşil alanı yüzde 10 artırıyoruz. Türkiye'nin en büyük fuar alanını Atatürk Havalimanı'nın kapalı alanlarından yapacağız. Devasa bir millet bahçesi de orada yapacağız. İstanbul daha güzel olacak, bu millete bu yakışır. Durmayacağız değil mi? Kapı kapı gezeceğiz.

İstenizde istemesenizde Kanal İstanbul'u yapacağız.

Ayrıntılar geliyor...