Erdoğan'dan İmamoğlu'na tehdit: Kazansa da...

Erdoğan'dan İmamoğlu'na tehdit: Kazansa da...

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, radyoda yaptığı seçim konuşmasında "CHP adayı bir çok yeri terör örgütüne şimdiden pazarladı" dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin 23 Haziran seçimleri kapsamında gündüz yaptığı mitingin ardından akşam da radyoda canlı yayında konuştu.

Kral FM’de yayınlanan ve aynı 15 ulusal 200 de yerel radyonun canlı yayınladığı programa konuk olan Erdoğan’ın “Kimler kimlerle iş tutmuş burası çok önemli. İYİ Parti’ye, Saadet’e CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Vereceğiniz oy sıradan bir oy değildir, tarihi önemde bir oydur. Birçok yerlerin CHP’nin adayı tarafından terör örgütüne şimdiden pazarlaması yapılmıştır. Oralara verilmesi sözkonusudur" dedi.

Erdoğan, Ordu'daki VIP kriziyle ilgili olaraksa, "Yargının vereceği karar İmamoğlu'nun önünü kesebilir" diye konuştu.

'SEÇMENLERE TERÖRİST DEMEM'
"Benim eleştirim teröre bulaşmış olan yöneticileredir. HDP’nin başındaki yöneticilerin dağ ile nasıl iş tuttuğunu biliyoruz değil mi" diyen Erdoğan "Demirtaş cezaevinde niye duruyor? Hiç suç işlemediği için mi duruyor? Ben oraya oy veren vatandaşlarıma suçları sabit olmadıkça terörist diyemem. Ama bunların lider kadrolarının teröristlerle el ele kol kola olduklarına dair elimizde belgeler olduğu için bunları rahatlıkla söylerim" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ - Erdoğan İmamoğlu'na şimdi de 'darbeci' dedi

İLGİLİ - İmamoğlu’ndan Erdoğan’a jet 'darbeci' yanıtı