Erdoğan'dan tehdit gibi sözler!

Erdoğan'dan tehdit gibi sözler!

Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Pendik Belediye Başkan adayımız Ahmet Cin kardeşim yakasına yapışmaya kalkan teröristin hiç gözünün yaşına bakmaz. Boyunun ufak olduğuna bakmayın, çarpar" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Pendik'te düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan'a Çamçeşme Mahallesi Merkez Camii önünde düzenlenen mitingde AKP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım da eşlik etti.

Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada AKP Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin için "Boyunun ufak olduğuna bakmayın, çarpar. Soyadı Cin ya. Yani o da cin çarpmışa döner" ifadesini kullandı.

'CHP ADAYINA OY VERDİĞİNİZİ SANACAKSINIZ AMA BELEDİYEYİ KANDİL'İN MİLİTANLARI YÖNETECEK'

Erdoğan, "Kandil'den gelen talimatlar var. Pensilvanya'dan gelen talimatlar var. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Gizli saklı taraf kalmadı. Hatta işi belediye başkan adaylarını tehdit etmeye kadar götürdüler. Onun için de belediye başkanlarının tepesine binenlerin yarın İstanbul'u diğer şehirlerimizi bunlara yönettirmeyeceği açıktır. Siz CHP'nin adayına oy verdiğinizi sanacaksınız. Ama belediyeyi Kandil'in militanları yönetecek. Unutmayın çıkmış ne diyor Trabzonlu. Sen Trabzonluyum diyerek hemşerilerimi mi aldatacaksın? Yani eğer işe oradan bakıyorsan şu anda benim Hazine ve Maliye Bakanım Trabzonlu. İçişleri Bakanım Trabzonlu. Sanayi ve Teknoloji Bakanım Trabzonlu. Aynı şekilde grup başkan vekilim o da Trabzonlu. Burada mesele hangi şehirden olup olmadığın değil, adam olup olmadığın önemli. Bir tarafta Cumhurbaşkanı olarak bu kardeşiniz 4,5 yıl daha o makamda mı? Binali kardeşlimiz de Pazar akşamı görevlendiriyor muyuz? Ahmet Cin kardeşimi de Pendik'e görevlendiriyor muyuz? Şimdi soruyorum. Böyle bir üçlü mü Pendik'e daha iyi hizmet verir. Yoksa üstü şişhane altı kaval mı?"

'BUNLARIN BAYRAK DİYE BİR DERDİ YOK'

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"İnsanların en hayırlısı insanlara faydası olandır. Bizim derdimiz bu. Onun için de çok çalışacağız. Pendik Belediye Başkan adayımız Ahmet Cin kardeşim yakasına yapışmaya kalkan teröristin hiç gözünün yaşına bakmaz. Boyunun ufak olduğuna bakmayın, çarpar. Soyadı Cin ya. Yani o da cin çarpmışa döner. Gördünüz değil mi? Adalar'da CHP'nin Belediye Başkan adayı. Bay Kemal, İstiklal Marşını söylüyor. Yanındakiler de. CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı İstiklal Marşı'nı söylemiyor. Niye? Çünkü Kandil'in arkasında olduğu HDP'nin İstiklal Marşı diye bir derdi yok. Bayrak diye bir derdi yok. Bunların kongrelerinde Türk Bayrağını  göremezsiniz. Şimdi bunlarla CHP el ele kol kola. Sözde İYİ Parti bunlarla el ele kol kola. Sözde Saadet bunlarla el ele kol kola. Nereden nereye."